Oldal frissítése

Revit LT Commercial Renewal - 1 évre (elektronikus licenc)

277 490 Ft

Revit LT Commercial Renewal - 1 évre (elektronikus licenc)

Az Autodesk Revit LT Commercial Renewal egy elektronikus licenc meglévő felhasználók számára, amely egy évvel meghosszabbítja az előfizetéstA Revit LT a vezető BMI tervezőszoftver könnyebb változata. Használhatod a szoftvert épületek tervezésére, a munka hatékonyságának és a 3D-s kimenet minőségének növelésére. Az összes projekt-információt egy összehangolt adatbázisban tárolja, amelyből jelentéseket, nézeteket, rajzokat és 3D-s perspektívákat generálhatsz. A Revit LT szoftverben 3D-ben tervezhetsz. A Walk eszközzel létrehozhatsz egy animált verziót a projektedről, hogy megkönnyítsd az ügyféllel való kommunikációt a virtuális épület részletes bemutatásával.

Revit LT Commercial Renewal egy évre főbb jellemzői

  • Autodesk Revit LT elektronikus licenc
  • Meglévő ügyfelek számára készült
  • Egy évvel meghosszabbítja a szoftver licencét
  • A Revit LT a szoftver könnyű verziója
  • Lehetővé teszi épületek tervezését
  • Növeli a munka hatékonyságát és a 3D-s kimenet minőségét
  • A tervezési információkat koordinált adatbázisban tárolja
  • Lehetőség van 2D részletekből álló könyvtár és épületelemek 3D-s modelljeinek használatára
  • A Revit LT kompatibilis a Revit Architecture, a Revit MEP és a Revit Structure szoftverekkel
  • Ajánlott: Windows 10, Windows 7-sp1, 64 bit, Pentium-4 vagy AMD Athlon, SSE2 3.0 GHz vagy újabb verzióihoz

3D-s tervező és megjelenítő szoftver

Az Autodesk Revit LT automatikusan kezeli az adalékos projektmódosításokat, és azokat mindig beilleszti a kísérő dokumentációba, amely így mindig naprakész. Ez biztosítja a minimális hibakockázatot a módosítások végrehajtásakor. Ezenkívül az épületelemek jelentései is automatizáltak, és tökéletes áttekintést nyújtanak a mennyiségekről, az anyagokról és az árakról. A jelentés bármilyen módosítása visszafordul nézetekbe, szakaszokba és részletekbe. A szoftver kiterjedt könyvtárat kínál 2D részletekről és az épületelemek 3D-s modelljeiről is. Könnyen létrehozhatod saját komponenseidet.

A Revit LT lehetővé teszi az épületelemek  professzionális bemutatását

Az Autodesk Revit LT úgynevezett családokat használ az épületelemek - például falak, ablakok, ajtók vagy bútorok - bemutatására. Ezek beépített intelligencia paramétereket tartalmazhatnak, amelyeket bármikor ki lehet nyerni a BIM modellből. Családokat hozhatsz létre programozási ismeretek nélkül. Az Autodesk 360 renderelés szolgáltatásnak köszönhetően vonzó fotorealisztikus képeket és panorámaképeket hozhatsz létre a projektekről.

Az alkalmazás kompatibilitási és hardverkövetelményei

Ezen felül a projekt fájlok könnyen továbbadhatók más felhasználók számára. A Revit LT teljes mértékben kompatibilis a Revit Architecture, a Revit MEP és a Revit Structure termékekkel. Ezenkívül jól strukturált rajzokat készít AutoCAD DWG formátumban is. Az Autodesk Revit LT hardverkövetelményei között szerepel a Windows 10, Windows 7-sp1, 64 bites, Pentium-4 vagy AMD Athlon SSE2 3.0 GHz vagy újabb verziója, 8 GB RAM, 30 GB lemezterület, legalább 1280 × 1024 truecolor grafika, a Shader Model 3-at támogató DirectX 11 grafikus kártya.




Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Cégeknek, Hivatalok számára
SW típusa Grafika
SW típusa AUTODESK Revit LT
Licenckulcs kézbesítése E-mail

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Szoftvertípus

Szoftvertípus CAD, 3D grafika

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés megújítása
Berendezések száma 1
Előfizetés ideje 12 hónap
Licenc átvitele Nem

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Operációs rendszer Windows
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat CZ, EN, HU, DE
Kód:  LS004f5l
Termékszám:  828H1-001355-L890?NCR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15