Oldal frissítése

Revit LT 2023. kereskedelmi, új, 3 évre (elektronikus licenc)

Revit LT 2023. kereskedelmi, új, 3 évre (elektronikus licenc)

Az AutodeskRevit LT Commercial 2023 New a BMI tervezés vezető szoftvere, könnyített változatban. Használd a szoftvert az építőmérnöki szerkezetek tervezéséhez, és növeld munkád hatékonyságát és a 3D-s kimenet minőségét. Minden tervezési információ egy összehangolt adatbázisban tárolódik, amelyből jelentések, nézetek, rajzok és 3D-s perspektívák készíthetők. A Revit LT-ben 3D-ben tervezhetsz, a Séta eszközzel pedig létrehozhatod a projekt animált változatát, így könnyebben kommunikálhatsz az ügyféllel egy részletes virtuális épület bemutatása során. 

Revit LT Commercial 2023 New elektronikus licensz legfőbb jellemzői

  • Revit LT Commercial 2023 New 1 éves elektronikus licenc új felhasználóknak
  • A Revit LT a szoftver könnyített változata
  • Lehetővé teszi épületek tervezését
  • Növeli a munka hatékonyságát és a 3D kimenetek minőségét
  • A tervezési információkat koordinált adatbázisban tárolja
  •  A 2D részlet könyvtár és az épületelemek 3D modelljeinek használata
  • A Revit LT 2023 kompatibilis a Revit Architecture, Revit MEP és Revit Structure programokkal
  • Windows 10, Windows 7-sp1, 64 bites, Pentium-4 vagy AMD Athlon SSE2 3,0 GHz-es vagy magasabb órajelű Pentium-4 vagy AMD Athlon rendszerhez tervezve

Szoftver 3D-s tervek és vizualizációk készítéséhez

Az Autodesk Revit LT automatikusan kezeli a fokozatos projektváltozásokat, és azokat a mindig naprakész kísérő dokumentációban tükrözi, amely biztosítja, hogy a módosítások során minimális legyen a hibakockázat. Az építőelemek listái is automatizáltak, így tökéletes áttekintésed lesz a mennyiségekről, anyagokról és árakról. A jelentésben bekövetkezett bármilyen változás visszaköszön a nézetekben, a vágásokban és a részletekben. A szoftver az épületelemek 2D-s részleteinek és 3D-s modelljeinek széleskörű könyvtárát is kínálja. Könnyedén létrehozhatod saját komponenseid is.

A Revit LT 2023 lehetővé teszi az épületelemek professzionális megjelenítését

Az Autodesk Revit LT úgynevezett családokat használ az olyan épületelemek, mint a falak, ablakok, ajtók és bútorok bemutatására. Ezek beépített intelligenciával rendelkezhetnek, amelyet a BIM-modellből bármikor kinyerhető paraméterek adnak. Így programozási ismeretek nélkül is létrehozhatsz családokat. Az Autodesk 360 Rendering pedig lenyűgöző fotórealisztikus- és panorámaképeket is készíthet projektjeidről.

A Revit LT 2023 Commercial New verzió újdonságai

A Revit LT 2023 Commercial New lehetővé teszi a jelentések rajzok szerinti szűrését. A dokumentáció láthatósága és áttekinthetősége javult, mivel az elemek áthelyezésének eszköze mostantól mind a 3D-s, mind a 2D-s nézetekben elérhető. A dokumentum létrehozása mostantól gyorsabb a Rajzok duplikálása funkcióval. A középre helyezés funkció lehetővé teszi az alkatrészek gyors és pontos elhelyezését, a vázlatkészítést és a mérést 3D-ben és 2D-ben egyaránt. Mostantól a kész rajzokat 2D PDF formátumba is exportálhatod a könnyebb bemutatás érdekében, továbbá a falprofilok modellezésének és szerkesztésének funkcióját is továbbfejlesztették.  

Kompatibilitás az alkalmazásokkal, és hardverkövetelmények

A projektfájlok könnyen átvihetők más felhasználók között. A Revit LT teljes mértékben kompatibilis a Revit Architecture, Revit MEP és Revit Structure programokkal. Jól strukturált rajzokat készít AutoCAD - DWG formátumban is. Az Autodesk Revit LT 2023 hardverkövetelményei a következők: Windows 11, Windows 10, Windows 7-sp1, 64 bites, Pentium-4 vagy AMD Athlon SSE2 3,0 GHz vagy magasabb, 8 GB RAM, 30 GB lemezterület, minimum 1280×1024 truecolor grafika, DirectX 11 Shader Model 3-at támogatógrafikus kártya.

A termék megvásárlásával egy elektronikus licencet kapsz új felhasználók számára és egy 3 éves előfizetést.


Paraméterek

Alapvető paraméterek

Rendeltetés Cégeknek, Hivatalok számára
SW típusa Grafika
SW típusa AUTODESK Revit LT
Licenckulcs kézbesítése E-mail

Licenc típusa

Licenc típusa Elektronikus licenc

Licenc

Előfizetés módja Előfizetés
Berendezések száma 3
PC-k/MAC-ek száma 3
Előfizetés ideje 36 hónap

Kompatibilitás

Készülék típusa PC
Beépítés módja Letöltés (elektronikusan)

Nyelvi verzió

Nyelvi változat CZ, EN, HU, DE

Szoftvertípus

Szoftvertípus CAD, 3D grafika
Kód:  LS004f5j
Termékszám:  828O1-WW7407-L592
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20