Oldal frissítése

ETA retro háztartási gépek

Retro fogyasztók ETA

ETA Retro készülékek: egy darab stílus a konyhádban

Az ETA Storio Retro termékcsalád készülékei nemcsak praktikusak, hanem igazán jól is néznek ki. Kiegészítik a konyhabelsőt és stílust kölcsönöznek. Többféle hűtőszekrényt, multifunkciós konyhai robotgépet, karos kávéfőzőt, rozsdamentes acél vízforralót, kenyérpirítót és mechanikus mérleget találsz köztük. Mindezt ráadásul három különböző színben. A finom krémszínűt, az elegáns feketét vagy a merész pirosat választod?

ETA Retro hűtőszekrény

Szereted a színes, kerekded hűtőszekrényeket a régi filmekből? Nos, az ETA-nak köszönhetően Te is beszerezhetsz egy ilyen modellt a konyhádba. Az ETA Retro hűtőszekrényei dizájnos kiegészítői minden otthonnak. Ugyanakkor minden olyan alapfunkciót kínálnak, amit egy hűtőszekrénytől elvárunk. Az E energiaosztályba tartoznak, ami azt jelenti, hogy kellően gazdaságos és alacsony költségű készülékek. Természetesen ezek is alacsony zajszintűek. Háromféle kivitel közül választhatsz: hűtőszekrény felső fagyasztóval, hűtőszekrény alsó fagyasztóval és egy kis ún. "table top" változat külön, fagyasztó nélkül.

Retro hűtőszekrény ETA
Konyhai robot ETA Gratus Storio Retro

ETA Gratus Storio Retro konyhai robotgépek

Az ETA Gratus Storio Retro multifunkciós konyhai robotgép garantáltan a hűséges konyhai segítőd lesz. Rengeteg munkát végezhetsz vele az ételek elkészítésekor. Például húst darálhatsz, fagylaltot készíthetsz, tésztát dolgozhatsz ki vagy tejszínhabot verhetsz fel. A teljesen fémből készült kialakításnak és a 10 éves garanciának köszönhetően pedig biztos lehetsz benne, hogy nagyon sokáig fog szolgálni.

Kicsi konyhai készülékek ETA Storio Retro

Az ETA Storio retro termékcsalád kisebb konyhai eszközöket is kínál, amelyek jól mutatnak majd a konyhapulton. A karos kávéfőzővel ízletes eszpresszót készíthetsz, és a rozsdamentes acélból készült karcsú kialakítás is lenyűgöz majd biztosan. A kávéfőző tökéletesen elfér kisebb helyiségekben is. A klasszikus, tűmutatóval ellátott konyhai mérleg a megfelelő választás azok számára, akik a retro megjelenésű készülékeket kedvelik. Pontosan mér, és a teljesen fémből készült kialakításának köszönhetően minden bizonnyal hosszú ideig fog szolgálni. A rozsdamentes acél vízforraló 1,7 literes űrtartalommal és alacsony energiafogyasztással rendelkezik. A retro kenyérpirító pedig újramelegítési funkcióval is rendelkezik.

Kicsi konyhai eszközök ETA Storio Retro

Paraméterek módosítása
11 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05