Oldal frissítése

ReTrak Truly Wireless vezeték nélküli sport fülhallgató

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ReTrak Truly Wireless vezeték nélküli sport fülhallgató

A Retrak Real Wireless Sport fejhallgató ideális a sportolás közbeni zenehallgatáshoz. Bármely sporttevékenység közben probléma nélkül használható, például, erősítés közben az edzőteremben, futás vagy kerékpározás során. A fülhallgató Bluetooth kapcsolaton keresztül kommunikál a mobiltelefonnal, így sportolás közben nem zavarják Önt a kábelek. A fülhallgató tökéletesen illeszkedik a fülbe, valamint praktikus védőtok is jár hozzá.

Főbb jellemzői:

  • Nincsenek zavaró kábelek sportolás közben 
  • Jelátvitel: Bluetooth 4.2 segítségével
  • Az akkumulátor üzemideje 4-5 óra - ez egy kiadós edzés időtartama
  • Gyors feltöltés a mellékelt kábellel
  • A fülhallgató nagymértékben kiszűri a külső zajokat, így Önt nem zavarja semmi sportolás közben
  • Praktikus védőtokkal, amely hatékonyan óvja a fülhallgatót a sérülésektől

Semmi sem korlátozza mozgását

Súlyzós edzés, futás, fitnessz edzés - és még sok más sporttevékenység létezik, melyekhez szinte már elválaszthatatlanul kapcsolódik a zene, amely plusz energiát ad Önnek és biztosítja az edzés megfelelő ritmusát. Eddig azonban bizonyára Önt is zavarták a hagyományos fülhallgatók kábelei. A Retrak Truly Wireless Sport fülhallgató esetében ez nem történhet meg, hiszen ez egy teljesen vezeték nélküli fejhallgató, a mely Bluetooth 4.2 kapcsolattal csatlakozik a mobiltelefonhoz. A hang ennek köszönhetően kábelek nélkül jut el közvetlenül a fülébe, így Ön zavartalanul adhatja át magát a zene és a sportolás élményének.

Kényelemre tervezve

A vezeték-nélküliség nem az egyetlen előnye a Retrak vezeték nélküli fülhallgatónak. Úgy tervezték őket, hogy tökéletesen illeszkedjenek a fülbe. Természetesen alkalmazkodnak a hallójárat alakjához, és nagyon könnyűek, így észre sem veszi majd, hogy a fülében vannak. Ugyanakkor nem mozdulnak el, így nem kell attól tartania, hogy egy hirtelen mozdulat közben kiesnek. Amikor a fülébe illeszti őket, szinte mintha ott sem lennének, olyan könnyű elfelejteni őket, a zene meg csak árad...

 

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  RR4131
Termékszám:  ETPRAUDTW

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20