Oldal frissítése

Retrak Retractable Stylus - Lila

4,9 7 értékelés

Retrak Retractable Stylus - Lila

A pontosabb és kényelmesebb gépelés érdekében - minden típusú érintőképernyőn: tableten és mobiltelefonon, stb. - most megérkezett ez a toll új színben, modern stílusban. Ez a praktikus eszköz védi a készülék kijelzőjét a kellemetlen szennyeződésektől vagy karcolásoktól. Ennek a tollnak a használata sok szempontból megkönnyíti a munkáját tabletén vagy mobiltelefonján, különösen, ha a terület, amelyre rá kell kattintania túl kicsi. Az interneten való szörfözés közben is hasznára válhat a toll, de értékelni fogja azt SMS-ek, hívások, vagy sima beállítások esetén is.

Mivel számunkra egyértlemű, hogy sokat fogja haszálni ezt a tollat, ezért csíptetővel szereltük fel. Ez által kényelmesen felakaszthatja bárhova, így mindig könnyen elérheti. A toll rendkívül tartós anyagokból készült, melyek garantálják a zavartalan munkát és szórakozást akár még télen is, hiszen nem kell levennie kesztyűjét. 

 
Kód:  RR509a6
Termékszám:  EUSTYLUSRL

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20