Oldal frissítése

RETRAK Premium videoszelfi-készítő szett

3,6 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RETRAK Premium videoszelfi-készítő szett

Ezzel a szettel nem csak remek szelfiket készíthetsz, hanem a nyolc hasznos kiegészítőnek köszönhetően már kezdőként is olyan videókat kreálhatsz, mint az igazi profik. A csomagban megtalálsz mindent, ami ahhoz kell, hogy sztár lehess a YouTube-on, a Vine-on és más videomegosztó portálokon. A rúd akár 1,2 méter hosszúságúra is kihúzható, de összecsukott állapotban könnyedén elfér a legtöbb kézitáskában és hátizsákban. A lényeg azonban az, hogy a fantasztikus kiegészítők segítségével a szó szoros értelmében varázslatos felvételeket készíthetsz.

Főbb jellemzők

  • Szelfitartó kiegészítőkkel videók készítéséhez
  • A repülőgép-alumíniumból készült rúd könnyű és strapabíró
  • Beépített indítógomb a rúdon
  • GoPro kameratartó
  • 1/4 colos rögzítő digitális kamerákhoz (a rúdon)
  • Ledes világítás 4 leddel
  • 2 az 1-ben szélesszögű és makró objektív
  • Kiegészítők, amelyek segítségével a rúdból háromlábú állvány hozható létre
  • Bluetooth-os távirányító a zoomoláshoz

Fotózz és filmezz, mint egy profi

A kompakt méretű, könnyű kiegészítők segítségével szinte bárhol készíthetsz fotókat és felvételeket. Az állvány stabilan tartja a készüléket, és megakadályozza, hogy a képek életlenek legyenek, vagy a videó „ugráljon”. A zoomolást lehetővé tevő távirányítónak köszönhetően nagyobb távolságból is készíthetsz képeket és felvételeket, a ledes világító kiegészítő pedig a megfelelő megvilágításról gondoskodik. Mindent összevetve, ezzel a szettel úgy érezheted, mintha egy hordozható filmes stáb lenne veled egy forgatáson, ahol te vagy a főszereplő.

Paraméterek

Hossz

Max. hossz 120 cm

Tulajdonságok

Tulajdonságok Állványmenet
Kód:  RR510c1
Termékszám:  EUBLOGKIT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20