Oldal frissítése

RETRAK Earbuds iPhone Controls fekete

3,2 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

RETRAK Earbuds iPhone Controls fekete

A Retrak iPhone Controls fülhallgató tökéletes kiegészítője a jó minőségű mindennapi zenehallgatásnak és a gyors eltárolásnak. Így mindig veled lehet és a kedvenc dalaidat telefonon, tableten, laptopon, kézi-lejátszókon és egyéb eszközökön keresztül is meghallgathatod. Különösen egy mobiltelefon készülék használatával tapasztalhatók meg a készülék előnyei, a beépített mikrofon és a vezetéken levő vezérlő használata, amellyel kényelmesen kezelhetően a zeneszámok és a telefonhívások is.

Legfontosabb jellemzői

  • Beépített mikrofon és vezérlő vezeték
  • iPhone kompatibilis
  • Tekercselő mechanizmus
  • Tiszta hangzás
  • Aranyozott csatlakozó
  • Stílusos design
  • Három különböző méretű fülhallgató füldugó

Lágyzselatin füldugók tökéletesen illeszkednek a fülbe anélkül, ahogy nyomnák azt, és jól szigetelnek a zajos környezetben. Kiegyensúlyozottabban hallható hangot, ahol nem fognak hiányozni teljes basszus- és ragyogó magashangok. Ezen felül három, különböző méretű füldugót csatolunk a készülékhez. Minden felhasználó kiválaszthatja a hozzá illőt.

Nincs több összecsavarodó vezetékek

Reach fejhallgatónak azonban van egy másik tagadhatatlan előnye. A készüléket nem kell a táskában keresni, elég ha egyszerűen meghúzza a vezeték végét. A készülék egy 3,5 mm-es aranyozott csatlakozóval van ellátva a fejhallgató és az 1,2 méter hosszú USB-kábellel van ellátva. Hasonlóképpen - gyorsan és hatékonyan elátrolható az automata mechanizmusnak köszönhetően. Mondjon búcsút a kusza kábeleknek. A tartós kialakítás kibírja az erősebb meghúzást, a mindennapos terheléseket, a csatalakozásokat és a leválasztásokat.

Kód:  RR413b
Termékszám:  EUIPHONEHFBLK

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05