Oldal frissítése

Retlux RXL 11

5 4 értékelés

Retlux RXL 11

Karácsonyi fények napjaink egyre népszerűbb a díszítést, nem is beszélve arról, hogy az emberek adnak neki, hogy ne csak a házak a fa, vagy a windows, hanem ki a homlokzat és a terasz. Ez az e célra kínálunk egy csodálatos karácsonyi lánc felemel a légkörben egy magasabb szinten, mint egyszer, és felderül a szemét a kis tisztelői és a járókelők.  

Ezen karácsonyi lánc hossza 11 méter szeptember 60 azonnal világos LED izzók, amelyek egymástól 10 cm-enként, és bocsátanak ki, kellemes meleg fehér fény. Áramellátásukat 30V transzformátor a falba, és hála a IP44 cseppálló, így könnyen lehet használni nem csak belül, hanem kívül bárhol. Ezért ne habozzon, hogy felkap a fények, amelyek díszíteni amit akarnak.

legfontosabb jellemzői

  • Karácsonyi lánc beltéri és kültéri használatra
  • Tartalmaz 60 energiatakarékos LED izzók
  • IP 44
  • A hossza a kivilágított kábel 6 m
  • Kábelhossz 5 m

Paraméterek

Tulajdonságok

LED-ek száma 60
Hosszúság 6 m
IP védelmi fokozat IP44

A fény színe

Fény színe Fehér
Kód:  RTX160k
Termékszám:  RXL 11
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15