Oldal frissítése

RETLUX RSH 103 A60, E27, 7 W, CCT

4 890 Ft

RETLUX RSH 103 A60, E27, 7 W, CCT

Okosotthon RETLUX home izzókkal

Képzelj el egy olyan otthont, ahol a világítást egy gondolattal irányíthatod - ez csupán sci-fi lenne? Lépésről lépésre kitoljuk az intelligens technológia határait, és ami tegnap még lehetetlen volt, ma már működhet. A RETLUX Smart Home izzó ennek ékes példája, és olyan lehetőségeket kínál, amelyekről eddig nem is álmodtál! Világítsd meg házadat, lakásodat vagy teraszodat olyan izzókkal, amelyeket a RETLUX Smart Home alkalmazással valós időben vezérelhetsz. Állítsd be a fényeket a hangulatodnak megfelelően, teremts hangulatot különleges alkalmakra, játssz a színekkel, időzíts, tervezz, csatlakozz! A RETLUX Smart Home alkalmazás iOS vagy Android készülékekre érhető el, így bárhonnan vezérelheted okosotthonod világítását.

RETLUX RSH 103 A60, E27, 7 W, CCT LED izzó

Intelligens vezérlés bárhonnan

Kapcsold be RETLUX RSH 103 izzódat egyszerűen mobiltelefonodon és a praktikus RETLUX Smart Home alkalmazáson keresztül (elérhető iOS és Android rendszerekre)! A fényeket bárhonnan vezérelheted, és pontosan úgy állíthatod be őket, ahogyan szeretnéd. Ha nincs elérhető Wi-Fi hálózat, vagy az izzót olyan helyre helyezed, ahol nincs internetkapcsolat - akkor is működni fog. Lehetőséget biztosít Bluetooth kapcsolatra, akár 10 méterig. Az otthoni eszközödön, meglévő fali kapcsolón, vezeték nélküli intelligens fali gombon vagy kézi távirányítón keresztül megszokott normál vezérlés is lehetséges.

RETLUX RSH 103 A60, E27, 7 W, CCT LED izzó

Valódi intelligencia a világításban

Széles körű funkciók, dinamikus színjelenetek, a fényerősség beállítása a pillanatnyi tevékenységtől függően. Szeretnéd növelni munkád hatékonyságát? Kapcsolj be egy világos, nappali fehér fényt, és fejezd be a feladatot időben, mielőtt a nap lemegy! A kezelés egyszerű, intuitív, és nem kell aggódnod a bonyolult beállítások miatt. Az egyes izzókat csoportosan is csatlakoztathatod, így egyszerre vezérelhetők. Röviden, játssz a fénnyel - kísérletezz!

RETLUX RSH 103 A60, E27, 7 W, CCT LED izzó

Hangulatos romantika és parádés show

Bontakozz ki a RETLUX RSH 103 izzóval, amely tökéletes a kettesben töltött romantikus estékhez, de akár egy igazi fényűző partit is rendezhetsz! Imádni fogod a fantasztikus 16 milliós színskálát, a nagyszerű színes jeleneteket, a dinamikát, a játékosságot, a fény intenzitásának a pillanatnyi tevékenységtől függő beállítását és még sok más funkciót! Növeld munkateljesítményedet a világos nappali fehér fény beállításával, és fejezd be a munkát éppen időben a pihenéshez vagy egy jó kis autózáshoz! A Music üzemmód funkcióval az izzó képes reagálni a külső környezeti hangokra, és 3 módot kínál a zenére való reagálásra. Olyan környezetet teremt, amely méltó a csodálatra. Nemcsak egy kerti partihoz, játékra való szórakozáshoz, hanem egy romantikus, kettesben töltött estéhez is beállíthatod a világítás színhelyét. Nincsenek bonyolult vezérlők és beállítások, minden intuitív és egyszerű. A RETLUX RSH 103 intelligens izzóval több izzó egyesített csoportját is létrehozhatod, és egyszerre vezérelheted őket. Több legyet egy csapásra!

RETLUX RSH 103 A60, E27, 7 W, CCT LED izzó

Melatonin alváshormon

Add át magad a kényelemnek a RETLUX RSH 103 okosizzó nagyszerű Bioritmus funkciójával! Ez a technológia biztosítja az időbeli alkalmazkodást az izzó földrajzi elhelyezkedésének megfelelően. Az izzó fénye a lehető legközelebb áll az adott terület kültéri fényének színéhez. Tedd az esti elalvást egy kis rituálévá, élvezd a naplementét az izzó meleg fehér fényének ragyogásában, amely hozzájárul a melatonin alváshormon termeléséhez! A fénykomfortot a Kattints az indításhoz funkcióval állíthatod be - így például konfigurálhatod a fényt, pl. csak 80% meleg fehérre. Ha egy szobában több intelligens izzó van (és azok ugyanabban a csoportban vannak), akkor a szobában mind automatikusan lehalványulnak. Legyen nyugodt és békés éjszakád a RETLUX RSH 103 izzóval!

RETLUX RSH 103 A60, E27, 7 W, CCT LED izzó

RETLUX Smart Home alkalmazás

Szabályozd a RETLUX Smart Home RSH 103 izzót egyszerűen a mobiltelefonodon keresztül (elérhető iOS és Android rendszerekre). Abban az esetben, ha nem áll rendelkezésre Wi-Fi hálózat, vagy olyan helyen helyezed el az izzót, ahol nincs internetkapcsolat, Bluetooth segítségével működik, akár 10 méteres távolságig. A RETLUX Smart Home alkalmazásnak hála pontosan úgy állíthatod be világításodat, ahogyan szeretnéd, egyszerűen bárhonnan. Ugyanakkor a RETLUX Smart Home RSH 103 hagyományos vezérlést is kínál egy meglévő fali kapcsolón, vezeték nélküli intelligens fali gombon, kézi távirányítón vagy mobileszközön keresztül.

RETLUX RSH 103 A60, E27, 7 W, CCT LED izzó

Nyaralás üzemmód

Akár hosszú nyaralásra, akár csak egy hétvégi kiruccanásra mész a barátaiddal, a RETLUX RSH 103 okosizzóval nyugodtan pihenhetsz! Egyszerűen állítsd be, hogy véletlenszerűen kapcsoljon be és ki, így a házad lakottnak tűnik. A környezeted észre sem fogja venni, hogy elmentél, te pedig élvezheted a gondtalan nyaralást, és visszatérésekor nem érnek kellemetlen meglepetések. A rendszeres indítást internetkapcsolat biztosítja, és gondoskodik a pontos időszinkronizálásról.

RETLUX RSH 103 A60, E27, 7 W, CCT LED izzó

Siri, kapcsold fel a világítást!

A RETLUX RSH 103 izzóval többé nem jelent problémát, ha úgy érkezel haza, hogy tele van a kezed - bevásárlás, slusszkulcs, csomag a postáról és szórólapok a postaládából! Nyugi! Csak állítsd be a hangasszisztenseket - Siri, Alexa vagy Google - a Retlux Smart Home alkalmazásban, és máris közvetlenül a hangoddal vezérelheted az izzókat! Ha az izzót összekapcsolod a okosotthon más elemeivel, akkor automatizált műveleteket hozhatsz létre: amikor megérkezel a garázsba, és kinyitod az ajtót, az egész helyiségben felkapcsolódik a világítás. Ugyanakkor nem kell aggódnod amiatt, hogy elfelejted lekapcsolni a villanyt. Az automatikus beállítások vagy a mobileszközön keresztül történő távvezérlés szintén gondoskodik erről. A RETLUX Smart Home izzó kellemesebbé és könnyebbé teszi mindennapjaidat!

RETLUX RSH 103 A60, E27, 7 W, CCT LED izzó
RETLUX RSH 103 A60, E27, 7 W, CCT LED izzó

A RETLUX RSH 103 LED izzó legfontosabb jellemzői

  • Intelligens LED izzó Wi-Fi kapcsolattal
  • Teljes mértékben állítható fehér fényhőmérséklet (2 700-6 500 K)
  • Folyamatosan szabályozható és Bioritmus funkció
  • Fényáram: 808 lm, teljesítmény 9 W
  • Méretek: 110 × 60 mm (d*Ø)
  • Gyertya alakú A60 és foglalat E27
  • Több mint 15 000 h élettartam
  • Mellékelt RETLUX alkalmazás letöltési link (iOS, Android)

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Kompatibilis alkalmazások Tuya, Apple Siri, Lidl Home, Google Home, Gyártó saját alkalmazása, Smartlife
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh, Német, Szlovák, Magyar, Lengyel

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, Bluetooth

Használat

Működés Önállóan
Használat Világítás

További tulajdonságok

További tulajdonságok Fényerő szabályzás, Smart, Állítható színhőmérséklet, Fényszín beállítás (RGB), Mobilalkalmazás, Hangvezérlés, Időzítő, Nem szükséges hozzá bridge, Zenei vizualizáció

Világítás

Fényáram 806 lm
Színhőmérséklet Melegfehér, Semleges fehér, Hidegfehér

Feszültség és energiafogyasztás

Bemeneti feszültség 230 V
Energiafelhasználás 7 W

Típus és forma

Izzó típusa LED, Filament
Forma Klasszikus
Világítási szög 360 °

Foglalat

Foglalat E27

Hagyományos villanykörte energiafogyasztása

Hagyományos villanykörte energiafogyasztása 7 W

Méret

Átmérő 60 mm
Hossz 113 mm

Csomag

Darabszám a csomagban 1 db

Energiacímke

Energiaosztály E
Élettartam 15 000 óra

Típus

Típus LED izzó
Kód:  RTLX24_004
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8590669349425
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20