Oldal frissítése

Részletes Kit Arduino lenne ElecFreaks

4,5 2 értékelés

Részletes Kit Arduino lenne ElecFreaks

Az Aduino továbfejlesztett változata, az eredeti készlet mentén halad. Célja, hogy kiterjessze a népszerű modokat konnektoros csatlakoztatás nélkül. Hála az ElecFreaks technológiának saját forrásokból szerezhetsz energiát. 12-modul képes összeállítani a saját projekteket, mint például az MP3 lejátszókat vagy egy alkoholszondát.

Legfontosabb jellemzői

  • Speciális funkciók a haladó felhasználóknak
  • Összesen 12 modul
  • ElecFreaks technológia
  • Lehetőségek széles köre

6 program

A készletet 6 módon lehet használni érdekes környezetben. Ez jó az állandó az elme állandó stimulációjához. Például, a Tetris segít, hogy tanulmányozd az LCD és az Arduino programok. A színválasztás segít a színérzékelő használatában. A Bluetooth BLE-vel való kommunikáció és az Android felület egyaránt hasznos. Mellékelve van egy LCD kijelző, érzékelő, MP3, BLE, WIFI, Android fejlesztés, és a képi interakció (feldolgozás).

Kód:  ARD100b
Termékszám:  EF08062
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15