Oldal frissítése

Reolink Trackmix Wired LTE

97 990 Ft

Reolink Trackmix Wired LTE

Reolink Trackmix Wired LTE IP kamera

Dupla lencsés biztonsági kamera automatikus fókusszal/zoommal

A Reolink TrackMix LTE kamerát olyan helyekre tervezték, ahol nincs Wi-Fi/Ethernet internetkapcsolat. Kitűnő Reolink biztonsági kamera részletes 2K felbontással, amely az embereket, autókat és állatokat is felismeri. A készülék az automatikus pásztázásnak és dőlésszögnek köszönhetően képes a célpontra fókuszálni, zoomolni és önállóan követni azt. A Reolink Trackmix Wired LTE széles látószögű és teleobjektívvel rendelkezik. Az infravörös fények és a beépített reflektor gondoskodnak az éjszakai biztonságról, így választhatsz fekete-fehér, illetve színes éjszakai módot is.

Reolink Trackmix Wired LTE IP kamera

A Reolink Trackmix Wired LTE IP kamera főbb jellemzői

  • 2560 × 1440 px felbontás 6-szoros hibrid zoommal
  • Autofókusz és zoom
  • Az emberek, autók és állatok hatékony felismerése és megkülönböztetése
  • Dupla lencsék; széles látószögű objektív és teleobjektív
  • Két infravörös fény biztosítja a fekete-fehér éjszakai látást akár 30 méteres távolságból is
  • A beépített reflektor színes éjszakai képet biztosít
  • Hely egy 256 GB-os MicroSD kártya behelyezéséhez
  • Csomag tartalma:Reolink Trackmix Wired LTE kamera, 12V/2A adapter, szerelési sablon, csavarkészlet, kamerás megfigyelés matrica, 1 m-es tápkábel, 4,5 m-es hosszabbító kábel, vízálló fedél, használati utasítás
Reolink Trackmix Wired LTE IP kamera

Tiszta, részletgazdag videók

A Reolink Trackmix Wired LTE kamera részletes felvételeket készít 2K Super HD felbontásban a kettős objektívnek köszönhetően. Az automatikus kettős követési technológiának hála a kamera vízszintesen (355°) és függőlegesen (90°) is elfordul, és követi a mozgó tárgyat. A kép részletes, szélesvásznú nézetben jelenik meg. Emellett automatikusan az adott tárgyra fókuszál, és még rá is tud nagyítani. A biztonság érdekében a Reolink kamera két, akár 30 méteres hatótávolságú infravörös fénnyel van felszerelve. A beépített reflektornak köszönhetően válthatsz a fekete-fehér és a színes éjszakai felvétel között.

Reolink Trackmix Wired LTE IP kamera

Egyszerű internetkapcsolat

A Reolink Trackmix Wired LTE IP kamera 4G és 3G mobilhálózatokon keresztül csatlakozik a hálózathoz, ami olyan helyeken is megfelelő, ahol nincs hozzáférés vezetékes internetkapcsolathoz vagy Wi-Fi-hez. A készüléket egy 12 V/2 A adapterrel csatlakoztathatod a tápegységhez, amely biztosítja a folyamatos töltést. A Reolink Trackmix Wired LTE intelligens érzékeléssel és kétirányú hanggal rendelkezik, így képes megkülönböztetni az embereket, háziállatokat és autókat, és csak minimális téves riasztást okoz. A beépített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi, hogy valós időben kommunikálj azzal, aki a kamera előtt áll.

Reolink Trackmix Wired LTE IP kamera

A Reolink Trackmix Wired LTE lehetővé teszi a mozgástartomány beállítását

A Reolink Trackmix Wired LTE kamera konfigurálható mozgási területtel, amelyet a kijelölt szektorban lévő tárgyak mozgásának érzékelésére lehet használni. Amint bármi gyanúsat észlel, a Reolink kamera push értesítést vagy e-mailt küld a készülékedre a képpel együtt. A kamera támogatja a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével történő hangvezérlést. A Reolink Trackmix Wired LTE biztonsági kamera kiváló time-lapse videók rögzítésére képes, így a hosszú ideig tartó változásokat néhány perc alatt láthatod (a time-lapse csak a széles látószögű nézetet támogatja).

Reolink Trackmix Wired LTE IP kamera

Vízálló kialakítás és elegendő kapacitás

A Reolink Trackmix Wired LTE vezetékes biztonsági kamerát a legkülönbözőbb környezetekben való használatra tervezték. A kamerában nem tesz kárt az eső, a magas páratartalom vagy a párás időjárás sem. A kamera által a mozgásérzékelés során rögzített videók akár 256 GB kapacitású MicroSD kártyára is menthetők, vagy feltölthetők a Reolink felhőbe, ahol a felvételeket 7 napig lehet tárolni.

Reolink Trackmix Wired LTE IP kamera
Reolink Trackmix Wired LTE IP kamera

Távoli hozzáférés bárhonnan a Reolink Client segítségével

A Reolink Trackmix Wired LTE kamera beállításait elvégezheted és a Reolink Client szoftverrel tetszőlegesen vezérelheted. A kamerához bárhonnan, bármikor hozzáférhetsz iOS vagy Android okostelefonon keresztül, de Windows vagy macOS számítógépen keresztül is csatlakozhatsz.

Reolink Trackmix Wired LTE IP kamera

Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, Windows, iOS
Kompatibilis alkalmazások Gyártó saját alkalmazása
Hangasszisztensek Google Assistant
Tápellátás Hálózati
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh

Tulajdonságok

Használat Kültéri
Kivitel PTZ
Forgás Motoros
Éjjellátás Klasszikus
Egyéb funkciók Forgás, Éjjellátás
Érzékelés Mozgás
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró
Értesítés E-mail

Videó

Maximális felbontás 2560 × 1440 px
Videó kompresszió H.264, H.265

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa SD, Cloud
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 256 000 MB

Méretek

Szélesség 129 mm
Magasság 228 mm
Mélység 147 mm

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  Reol24_02
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Trackmix Wired LTE

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20