Oldal frissítése

Reolink RLK4-211WB4-S

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Reolink RLK4-211WB4-S

Reolink RLK4-211WB4-S átfogó megfigyelő rendszer

Olyan kiemelkedő kamerarendszert keresel, amely gondoskodik az ingatlanod védelméről? Ebben az esetben ajánljuk számodra a 4 kültéri kamerát, az azokhoz szükséges kábeleket és a vevőegységet szabad hellyel a meghajtónak. A rendszer olyan robusztus, hogy támogatja a felhő csatlakozást, amely magában foglalja az értesítések fogadását az aktuális eseményekről.

4

Kültéri IP-kamerák száma

Max. 4 TB (nem tartozék)

Az RLN8-410 vevőegység kapacitása

24/7

A rendszer készen áll a folyamatos működésre

Reolink RLK4-211WB4-S

A Reolink IP kamera Full HD felbontású felvételt készít

A Reolink RLC-211W kamera Full HD felbontással dolgozik, amelynek hála sokkal részletesebb képet és simább képminőséget élvezhetsz. A kamera beépített mikrofonja lehetővé teszi a kommunikációt is.

Reolink RLK4-211WB4-S

Mobilalkalmazás

A kamerához jár egy jól átlátható mobilalkalmazás is, ahol lehetőséged van az azonnali értesítések fogadására, hogyha a megfigyelt területen a kamera mozgást érzékel. A gyártó macOS vagy Windows 10 támogatású szoftvert is biztosít a felvételek kényelmesebb kezeléséhez.

Reolink RLK4-211WB4-S

PoE támogatás

Habár a Reolink RLC-211W kamera teljesen készen áll a vezeték nélküli képátvitelre, ettől függetlenül rendelkezik egy RJ45 csatlakozóval is. Az internetes csatlakozás lehetősége mellett a PoE tápellátásról is gondoskodik.

Reolink RLK4-211WB4-S

Az események automatikus mentése

Az elküldött értesítések mellett sosem árt, hogyha megőrzöd az egyes események videofelvételeit. A Reolink RLC-211W IP kamera maximum 4 TB-os belső tárhelyet kínál. Azonban a meghajtó nem a készlet része.

Reolink RLK4-211WB4-S

Reolink IP kamera fokozott ellenállással az időjárással szemben

A Reolink B800 kültéri IP kamera az IP66 szabvány szerinti fokozott ellenállással büszkélkedhet. Ennek eredményeként az IP kamera ellenáll az olyan megpróbáltatást jelentő időjárási viszonyoknak, mint például az eső, hó, extrém hideg vagy hőség.

Reolink RLK4-211WB4-S

A Reolink RLK4-211WB4-S megfigyelő rendszer készlet tartalma

A kiegészítők között megtalálsz mindent, amire szükséged lehet a telepítéshez. Ezek pontosabban a 4 kamera, a vevőegység szabad hellyel a meghajtónak, tápkábel, HDMI kábel és a 4× 1 m + 4× 18 m hosszú LAN kábelek. Sőt, a készlet még fali konzolokat is rejt csavarokkal.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, Windows, iOS

Tulajdonságok

Használat Kültéri
Kivitel Bullet
Érzékelés Mozgás
Audio Beépített mikrofon
Értesítés E-mail

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Videó kompresszió H.264

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész WiFi
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 128 GB

Méretek

Szélesség 7,2 cm
Magasság 12,4 cm
Mélység 14,9 cm
Kód:  Reol36
Termékszám:  RLK4-211WB4-S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05