Oldal frissítése

Reolink Go PT Plus+Solar panel

4,0 4 értékelés
117 390 Ft

Reolink Go PT Plus+Solar panel

Reolink Go PT Plus forgó kül- és beltéri IP kamera kábelezés nélkül

A Reolink Go PT Plus egy tölthető akkumulátorral és 4G/LTE-kapcsolattal rendelkező, teljesen vezeték nélküli kamera. Működéséhez nincs szükség hálózatra, hálózati kábelre, fúrásra és még konnektorokra sem. Egyszerűen helyezd el, ahová csak akarod - egy polcra vagy asztalra, a bejárati ajtóra vagy a szobába, ahol gyermekedet vagy háziállataidat figyeli. Alternatívaként használhatod ideiglenesen építkezésen, albérletben vagy hétvégi házban. A csomag tartalmaz egy napelemet, amely a beépített akkumulátort látja el energiával. A Reolink Go PT Plus óriási előnye a vízszintesforgathatóság, amely akár 355 fokos forgatást és 6x-os zoomtartományt biztosít. Ha szeretnéd, a fényképezőgépet az USB-C interfészen keresztül is töltheted.

2 560 × 1 440 px

Kamera felbontása

355°

Látószög

128 GB

SD kártya max. kapacitása

Reolink Go PT Plus+Solar panel IP kamera

A Reolink Go PT Plus IP-kamera nagy felbontású felvételt kínál

A fejlett Starlight technológiával ellátott, csúcskategóriás CMOS-érzékelővel ellátott Reolink Go PT Plus világos nappal és gyenge fényviszonyok mellett is (éjszakai látás akár 10 méterig) kiváló videófelvételeket készít, anélkül, hogy speciális világítási infrastruktúrát kellene kiépíteni. A nap folyamán értékes képi részleteket láthatsz az emberek, járművek és egyéb tárgyak azonosításához.

Reolink Go PT Plus+Solar panel IP kamera

Mobilalkalmazás

A Reolink alkalmazással és a Reolink Client szoftverrel még soha nem volt ilyen egyszerű a vezérlés! Figyeld meg családodat és otthonodat bármikor és bárhol, iOS vagy Android okostelefonoddal, illetve Windows vagy macOS számítógépeddel! Még ha a hivatalban vagy úton is vagy, azonnal ellenőrizheted, mi történik otthon vagy az irodában.

Reolink Go PT Plus+Solar panel IP kamera

Tölthető akkumulátor

A Reolink Go PT Plus 6000 mAh-s újratölthető akkumulátorral van felszerelve, amely az energiát egy napelemről nyeri. Ez azt jelenti, hogy nem kell semmilyen vezetékkel foglalkoznod az áramellátáshoz, és az adatok küldése a SIM-kártyáról mobiladatokon keresztül történik.

Reolink Go PT Plus+Solar panel IP kamera

A Reolink Go PT Plus gondoskodik az azonnali riasztásokról

A Reolink Go PT Plus biztonsági kamera 355°-ig terjedő, széles látószögének és a rendkívül érzékeny PIR mozgásérzékelőnek köszönhetően minden emberi mozgást rögzít, gyakorlatilag téves riasztás nélkül. Mozgás érzékelésekor a Reolink Go PT Plus azonnal felébred, hogy riasztást küldjön, míg a sziréna vagy a beállított hangjelzés a nem kívánt látogatók elriasztására szólal meg.

Reolink Go PT Plus+Solar panel IP kamera

A Reolink IP kamera fokozott időjárásállósággal rendelkezik

A Reolink Go PT Plus megfelel az IP64 szabványnak a fokozott tartósság érdekében. Az IP-kamera ellenáll a zord időjárási körülményeknek, beleértve az esőt, a havat, az erős hideget és a hőséget.

Reolink Go PT Plus+Solar panel IP kamera

Figyelőrendszer

A Reolink olyan csúcskategóriás felvevőket kínál, amelyek folyamatos felvételt biztosítanak a csatlakoztatott kamerákról. Ez alkalmas például egy nagy családi ház, egy társasház vagy egy üzletház számára.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Ausztria

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás GSM

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, Windows, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant
Tápellátás Elemes, Napelemes, USB-s

Tulajdonságok

Használat Beltéri, Kültéri
Kivitel PTZ
Érzékelés Mozgás
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró, Kétirányú hang
Értesítés E-mail

Videó

Maximális felbontás 2560 × 1440 px
Zoom Digitális
Videó kompresszió H.265

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész WiFi
Memóriakártya nyílása SD
SD kártya max. méret 128 GB

Méretek

Szélesség 98 mm
Magasság 122 mm
Mélység 98 mm

Csomagolás

Csomag része Napelem, Szerelési anyag, Tápkábel
Kód:  Reol22_04
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GO PT PLUS+SOLAR PANEL
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10