Oldal frissítése

Reolink Go PT + napelem

3,7 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Reolink Go PT + napelem

Reolink Go PT kültéri IP kamera + napelem

A Reolink Go PT egy 100%-ig vezeték nélküli kamera kültéri megfigyeléshez, amely a 4G LTE és 3G hálózatokat használja. Így nincsen szükség WiFi kapcsolatra vagy külső tápellátása a használatához, hiszen a működéséhez elegendő a napelem nyújtotta energia. A 355°-os, rendkívül széles látószögével és a 140°-os dőlésszögével a tökéletes biztonsági megoldás a nagyobb területek - raktárak, erdők stb. számára.

1 920 × 1 080 képpont

Kamera felbontása

355°

Látószög

3G/LTE

Ingyenes SIM-kártya nyílás a mobilinternethez

Reolink Go PT

Reolink IP kamera kiváló éjszakai látással

A jobb és bal oldali döntés illetve a felfelé és lefelé döntés lehetőségével a Reolink Go PT kamera szinte holttér nélküli, teljes lefedettséget nyújt. LED spotlámpával és CMOS STARLIGHT érzékelővel a kamera még naplemente után is teljes értékű felvételt készít.

Reolink Go PT

Mobilalkalmazás

A Reolink Go PT kamerához tartozik egy jól átlátható Reolink mobilalkalmazás, ahol lehetőséged van fogadni az azonnali értesítéseket, hogyha a megfigyelt területen a készülék mozgást érzékel.

Reolink Go PT

Minden az irányításod alatt áll

Bárhol is tartózkodj éppen, könnyedén hozzáférhetsz távolról is a Reolink Go PT kamerához a Reolink Client alkalmazáson keresztül, ahol megtekintheted az otthonod vagy az üzleted élő képét a macOS készülékeken és számítógépeken.

Reolink Go PT

Események automatikus mentése

Az elküldött értesítések mellett sosem árt, hogyha megőrzöd az egyes események videofelvételeit. A készletben található 64 GB-os Mikro-SD kártyával a Reolink Go PT IP kamera elegendő tárhelyet kínál 8 640 esemény számára.

Reolink Go PT

Reolink IP kamera fokozott ellenállással az időjárással szemben

A Reolink Go PT kültéri IP kamera az IP64 szabvány szerinti fokozott ellenállással büszkélkedhet. Ennek eredményeként az IP kamera ellenáll az olyan megpróbáltatást jelentő időjárási viszonyoknak, mint például az eső, hó, extrém hideg vagy hőség.

Reolink Go PT

Rugalmas felvételi lehetőségek

A Reolink Go PT készüléke támogatja a mozgásérzékelésre aktiválódó felvételeket, a 24/7 folyamatos felvételt vagy az ütemezett felvételt is. Ezáltal könnyedén felismerheted az elmentett videókat és lejátszhatod azokat közvetlenül az alkalmazásban. Emellett a kiválasztott videókat feltöltheted a biztonságos felhőbe is.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás GSM

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh

Tulajdonságok

Használat Kültéri
Kivitel PTZ
Egyéb funkciók PIR szenzor
Érzékelés Mozgás
Audio Beépített hangszóró
Értesítés E-mail

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Videó kompresszió H.264

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa Cloud
Interfész WiFi
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 32 GB

Méretek

Szélesség 9,8 cm
Magasság 12,2 cm
Mélység 9,8 cm

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  Reol28
Termékszám:  Reolink Go PT + solar panel

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20