Oldal frissítése

Reolink D800-8MP

3,7 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Reolink D800-8MP

Reolink D800-8MP kültéri IP kamera 4K felbontással és PoE tápegységgel

Olyan kiemelkedő IP kamerát keresel, amely nem csak kivételes minőségű felvételeket biztosít, hanem széles körben támogatja a modern technológiákat is? A Reolink D800-8MP kültéri IP kamera a felhő támogatást alkalmazza, 4K vagy más remek felbontású felvételt készít még éjszakai módban is. Emellett a kamera PoE tápellátással rendelkezik, amely nagy mértékben megkönnyíti a telepítését.

3840 × 2160 px

Kamera felbontása

87,5°

Látószög



Reolink D800-8MP

A Reolink D800-8MP IP kamera 4K felbontású felvételt készít

A Reolink D800-8MP kamera 4K felbontással dolgozik, amelynek hála sokkal részletesebb képet és simább képminőséget élvezhetsz. Meg kell említenünk azt is, hogy ez a modell az árkategóriájában az egyik legjobb kamera.

Reolink D800-8MP

Mobilalkalmazás

A Reolink D800-8MP kamerához jár egy jól átlátható mobilalkalmazás is, ahol lehetőséged van az azonnali értesítések fogadására, hogyha a megfigyelt területen a kamera mozgást érzékel. A gyártó macOS vagy Windows 10 támogatású szoftvert is biztosít a felvételek kényelmesebb kezeléséhez.

PoE

PoE támogatás

Habár a Reolink D800-8MP kamera teljesen készen áll a vezeték nélküli képátvitelre, ettől függetlenül rendelkezik egy RJ45 csatlakozóval is. Az internetes csatlakozás lehetősége mellett a PoE tápellátásról is gondoskodik.

Kiváló minőségű felvétel éjszaka is

A Reolink D800-8MP kamera még éjjel is lenyűgöző képminőséget nyújt. 18 LED izzóval és infravörös sugárzással gondoskodik a 24 órás védelemről. Ezzel a konfigurációval a kamera éjjellátásának tartománya akár 30 méter is lehet, ez megfelelő védelmet garantál az otthonod körül.

Reolink D800-8MP

Reolink D800-8MP IP kamera fokozott ellenállással az időjárással szemben

A Reolink D800-8MP kültéri IP kamera az IP66 szabvány szerinti fokozott ellenállással büszkélkedhet. Ennek eredményeként az IP kamera ellenáll az olyan megpróbáltatást jelentő időjárási viszonyoknak, mint például az eső, hó, extrém hideg vagy hőség.

Felügyeleti rendszer

Megfigyelő rendszer

A Reolink olyan csúcs-modern vevőegységet alkalmaz, amely folyamatos üzemmódban rögzíti a csatlakoztatott kamerák felvételeit. Ez ideális választás például a nagyobb családi házak, apartman épületek vagy kereskedelmi egységek számára.


Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, Windows, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Alkalmazás nyelve Angol

Tulajdonságok

Használat Kültéri
Kivitel Turret
Érzékelés Mozgás
Audio Beépített mikrofon
Értesítés E-mail

Videó

Maximális felbontás 3840 × 2160 px
Videó kompresszió H.265

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa Cloud
Interfész RJ-45 LAN

Méretek

Szélesség 10,5 cm
Magasság 9,3 cm
Mélység 10,5 cm
Kód:  Reol33
Termékszám:  D800-8P

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20