Oldal frissítése

Reolink CX410

4,7 3 értékelés
Leárazás -4 %
40 490 Ft 42 190 Ft

Reolink CX410

Reolink CX410 IP kamera

Biztonsági kamera ColorX technológiával

A Reolink CX410 IP kamerával otthonodat vagy környezetedet is ellenőrzés alatt tarthatod. Az 1/1,8"-es CMOS-érzékelő f/1 rekeszértékkel részletes, 2K felbontású képet biztosít 30 képkocka/másodperces sebességgel. Ezek a paraméterek a ColorX technológiával együtt első osztályú éjszakai látást tesznek lehetővé, így még éjszaka sem kell aggódnod a hívatlan vendégek miatt. A Reolink kamera könnyen telepíthető a PoE csatlakozás támogatásának köszönhetően. A beépített mikrofonon és hangszórón keresztül kétirányú kommunikációt folytathatsz a szomszéddal vagy a futárral. A Reolink IP kamera fényjelzéssel és szirénával figyelmezteti és riasztja el a hívatlan vendégeket.

Reolink CX410 IP kamera

A Reolink CX410 hatékony éjjellátással rendelkezik

Egy IP kamerával még az éjszakai felvételek is tiszták és világosak lesznek. A Reolink CX410 ColorX éjjellátó technológiát használ, amely a nagy f/1 rekeszértéket egy fejlett 1/1,8" CMOS érzékelővel kombinálja. Ez lehetővé teszi, hogy még gyenge fényviszonyok mellett is láthasd a színes részleteket. A még jobb felvételek érdekében a Reolink CX410 kamera állítható meleg fényű (3000K) fénnyel van ellátva, amely kíméletes a környezetéhez, de éjszaka még jobb minőségű felvételeket biztosít.

Reolink CX410 IP kamera

Intelligens mozgásérzékelés

A Reolink CX410 IP kamera intelligens módon képes megkülönböztetni az embereket, autókat és háziállatokat más tárgyaktól. Ez biztosítja, hogy a helyzetek felmerülésekor időben és pontosan kapod meg a figyelmeztetéseket. Ha a Reolink CX410 kamera nem kívánt mozgást észlel, a fény bekapcsol, a sziréna pedig megszólal, hogy elriassza a betolakodókat. Mindkettő manuálisan is bekapcsolható. Az IP kamera beépített hangszóróval és mikrofonnal rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy kommunikálj például egy futárral vagy a szomszéddal, még akkor is, ha épp a világ másik felén tartózkodsz.

A Reolink CX410 IP kamera kényelmes telepítése

A PoE (Power over Ethernet) technológia használatával a Reolink CX410 kamera pillanatok alatt használatra kész lesz. Egy hálózati kábelen (Ethernet) keresztül egyidejűleg biztosíthatod a kamerának a működéséhez szükséges áramellátást és az internetkapcsolatot.

Reolink CX410 IP kamera
Reolink CX410 IP kamera

A tulajdonod fékezhetetlen őre

A Reolink CX410 IP kamerát úgy tervezték és gyártották, hogy ellenálljon a legmostohább körülményeknek is. A robusztus, IP66-os tanúsítvánnyal rendelkező alumínium ház biztosítja, hogy a kamerában nem okoz kárt a vihar, az erős szél vagy a fagy. Ezért a Reolink beltéren és kültéren egyaránt használható.

Reolink CX410 IP kamera

A Reolink CX410 24/7 felvételek készítésére alkalmas

Az IP kamera 24/7 üzemmódban folyamatosan rögzíthet, amely mozgásra vagy előre beállított ütemezés szerint indítható. Minden felvétel tárolható microSD kártyán (akár 256 GB), Reolink NVR eszközön vagy FTP-kiszolgálón.

Reolink CX410 IP kamera

Az alkalmazással te irányíthatsz

Töltsd le az ingyenes alkalmazást, és nézd meg a Reolink CX410 kamera élő felvételeit, vagy állíts be meghatározott mozgási zónákat (ZONING). Az érzékelés érzékenységét is beállíthatod, hogy csak akkor kapj riasztást, amikor valóban szükséged van rá. Ha a Reolink CX410 kamera fenyegetést észlel, push értesítést küld az alkalmazásba és e-mailben egy 30 másodperces videoklippel vagy fényképekkel együtt.

Reolink CX410 IP kamera

Az IP kamera képes time-lapse rögzítésre

A Reolink CX410 IP kamerával gyorsított videón rögzítheted az olyan dinamikus folyamatokat, mint a nap mozgása, a növények virágzása vagy az építkezés előrehaladása. A time-lapse funkció nem érhető el, ha a Reolink CX410 kamera NVR eszközhöz van csatlakoztatva.

Reolink CX410 IP kamera

A Reolink CX410 IP kamera legfontosabb jellemzői

  • Részletes felbontás 2560 × 1440 px (4 MP)
  • Az emberek, autók és állatok intelligens felismerése
  • Kiváló f/1.0 rekeszérték
  • ColorX technológia a színes éjszakai látáshoz
  • Két színű éjszakai látás
  • Látómező vízszintesen 89° és függőlegesen 46°
  • Beépített mikrofon és hangszóró a kétirányú audióhoz
  • Helytakarékos H.264 videoformátum
  • 3000K fényszóró állítható intenzitással
  • MicroSD kártya támogatása 256 GB kapacitásig
  • Vízálló IP66 tanúsítás szerint
  • A Power over Ethernet (PoE) kapcsolat egyetlen kábelen keresztül biztosítja a tápellátást és az internetkapcsolatot is
  • Kompatibilis a Google Assistanttel

Csomag tartalma:CX410 kamera, vízzáró kupak, 1 m hosszú tápkábel, használati utasítás, kamerás megfigyelés matrica, szerelési sablon, csavarkészlet


Paraméterek

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, Windows, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant
Tápellátás PoE
Alkalmazás nyelve Angol, Cseh

Tulajdonságok

Használat Beltéri, Kültéri
Kivitel Bullet
Érzékelés Mozgás
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró
Értesítés E-mail

Videó

Maximális felbontás 2560 × 1440 px
Videó kompresszió H.264

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa Cloud
Interfész RJ-45 LAN
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 256 GB

Méretek

Szélesség 67 mm
Magasság 67 mm
Mélység 187 mm

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  Reol23_25
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CX410
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20