Oldal frissítése

Reolink Argus PT Ultra

76 790 Ft

Reolink Argus PT Ultra

Reolink Argus PT Ultra IP kamera

Akkumulátoros biztonsági kamera reflektorokkal

A Reolink Argus PT Ultra vezeték nélküli kamerával teljes rálátásod lesz arra, hogy mi történik otthonodban. Az 1/2,7"-es CMOS-érzékelő 4K felbontással rendelkezik, és minden részletet pontosan rögzít. Legfőbb előnye azonban a 100%-ban vezeték nélküli kialakítás, hála az újratölthető akkumulátornak. A Reolink Argus PT Ultra töltésére külön megvásárolható napelem is használható. A Reolink IP kamera az éjszakai, illetve gyenge fényviszonyokra való tekintettel 10 méteres hatótávolságú infravörös LED-ekkel rendelkezik. A fekete-fehér éjszakai látásmód mellett a beépített reflektoroknak köszönhetően a színes mód is aktiválható. Amint a Reolink Argus PT Ultra mozgást észlel, e-mailt küld számodra fotóval, valamint push értesítést okoseszközödre. A kétirányú kommunikáció révén megkérheted a hívatlan vendéget, hogy távozzon, vagy éppen ellenkezőleg - kommunikálhatsz a postással, illetve az érkező szomszédokkal. Az otthoni hálózathoz történő csatlakozást a kétsávos Wi-Fi biztosítja.

Reolink Argus PT Ultra IP kamera

A Reolink Argus PT Ultra IP kamera legfontosabb jellemzői

  • Újratölthető akkumulátorral működő vezeték nélküli kamera
  • A Reolink Argus PT Ultra napelemmel tölthető (külön megvásárolható)
  • Autók, emberek és állatok intelligens megkülönböztetését teszi lehetővé más tárgyaktól
  • Minimális téves riasztás
  • 4K Ultra HD felbontás
  • Internetkapcsolat a kétsávos, 5/2,4 GHz-es Wi-Fi-n keresztül
  • Vízálló, IP64-es kialakítás, amely alkalmas beltéri és kültéri használatra egyaránt
  • Beépített infravörös LED-ek az éjszakai látásért akár 10 méteres távolságban is
  • Beépített reflektorok a színes éjszakai módhoz
  • Kétirányú kommunikáció a beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően
  • H.265 videó formátum
  • Látómező: vízszintes 90°, függőleges 47°, átlós 110°
  • Döntés- és forgásvezérlés; pásztázás 355°-ban, döntés 140°-ban
  • MicroSD kártya-támogatás 128 GB-ig
  • A csomag tartalma:Argus PT Ultra kamera, fali konzol, mennyezeti rögzítés, visszaállító tű, szerelési sablon, pánt, videófelvétel jelzés, használati utasítás, csavarok, USB-C kábel
Reolink Argus PT Ultra IP kamera

Részletes 4K felbontás és megbízható éjszakai látás

A Reolink Argus PT Ultra IP kamera 1/2,7"-es CMOS érzékelője elől semmi sem marad rejtve. A részletes 4K Ultra HD felbontás éles és tiszta, részletgazdag képet biztosít. Az IP kamera az infravörös LED-eknek köszönhetően 10 m távolságig éjjellátó funkcióval rendelkezik. Mivel a kamera beépített reflektorokkal is el van látva, a vezeték nélküli kamerán fekete-fehér, vagy színes éjjellátó mód közül is választhatsz.

Reolink Argus PT Ultra IP kamera

A Reolink Argus PT Ultra lehetővé teszi a kétirányú kommunikációt

A közvetlenül a vezeték nélküli kamerába épített mikrofon és hangszóró lehetővé teszi, hogy kommunikálj az objektív előtt álló személlyel. A Reolink Argus PT Ultra IP kamera képes megkülönböztetni az embereket, járműveket és állatokat más tárgyaktól. Mindez jelentősen csökkenti a téves riasztások számát, így csak akkor kapsz értesítést, ha az valóban fontos. Amint a Reolink Argus PT Ultra gyanús személyt észlel, riasztást kapsz, majd manuálisan beindíthatod a kamera reflektorát és szirénáját, hogy elriaszd a hívatlan vendéget.

Reolink Argus PT Ultra IP kamera

Egyszerű, 100% kábelmentes telepítés

A gyorstöltő akkumulátornak köszönhetően egyszerű telepítést élvezhetsz anélkül, hogy kábeleket kellene vezetned a kamerához. A Reolink Argus PT Ultra beltéri és kültéri használatra egyaránt alkalmas. A vezeték nélküli kamera akkumulátora Reolink napelem segítségével is feltölthető (külön megvásárolható). Külső használat esetén értékelni fogod, hogy a Reolink IP kamera robusztus, IP64 tanúsítvánnyal rendelkező por- és vízálló házzal rendelkezik.

Reolink Argus PT Ultra IP kamera

Reolink vezeték nélküli kamera kétsávos Wi-Fi-vel

Csatlakoztasd az IP kamerát otthoni hálózatodhoz vezeték nélküli kapcsolaton keresztül a kétsávos Wi-Fi segítségével, ennek köszönhetően stabilabb és gyorsabb átvitelt kapsz. Az 5GHz-es Wi-Fi zökkenőmentes élő képet nyújt, míg a 2,4GHz-es Wi-Fi stabil átvitelt biztosít.

Reolink Argus PT Ultra IP kamera

Elegendő hely minden felvétel számára

A felvételeket egy akár 128 GB kapacitású, beágyazott microSD kártyára is mentheted, illetve a Reolink Cloud szolgáltatás segítségével 7 napig mindent tárolhatsz egy szerveren. A Reolink Argus PT Ultra IP kamera nagyszerű time-lapse videók rögzítésére képes, így a hosszú ideig tartó változásokat néhány perc alatt megtekintheted.

Reolink Argus PT Ultra IP kamera

A mozgási terület beállítása

A Reolink Argus PT Ultra kamera mozgási területe állítható, amely a hozzárendelt szektorban lévő objektumok mozgását figyeli. Amint a készülék bármi gyanúsat észlel, a Reolink vezeték nélküli kamera push értesítést vagy képpel ellátott e-mailt küld eszközödre. A kamera támogatja a Google Assistant és az Amazon Alexa segítségével történő hangvezérlést.

Reolink Argus PT Ultra IP kamera

Távoli hozzáférés bárhonnan a Reolink Client segítségével

A Reolink Argus PT Ultra beállításait a Reolink Client szoftverrel tetszőlegesen vezérelheted. A kamerához bárhonnan, bármikor hozzáférhetsz iOS vagy Android okostelefonon keresztül, de Windows vagy macOS számítógépen keresztül is csatlakozhatsz.

Reolink Argus PT Ultra IP kamera

Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz, WiFi 5 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Elemes, Napelemes, USB-s
Alkalmazás nyelve Angol

Tulajdonságok

Használat Beltéri, Kültéri
Forgás Motoros
Egyéb funkciók Forgás
Érzékelés Mozgás, Behatolás
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró, Kétirányú hang
Értesítés E-mail, Mobil

Videó

Maximális felbontás 3840 × 2160 px
Videó kompresszió H.265

Bemeneti és kimeneti nyílások

Tárhely típusa SD, Cloud
Interfész MicroSD/SDHC slot
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 128 GB

Méretek

Szélesség 122 mm
Magasság 98 mm
Mélység 98 mm

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  Reol22_26
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Argus PT Ultra
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15