Oldal frissítése

Reolink Argus 2E akkumulátoros biztonsági kamera

4,5 2 értékelés
30 990 Ft

Reolink Argus 2E akkumulátoros biztonsági kamera


Reolink Argus 2E biztonsági IP kamera  beépített akkumulátorral

Páratlan minőségű IP kamerát keresel, amely nemcsak kiváló minőségű felvételt biztosít, hanem számos fejlett technológiát is támogat? A Reolink Argus 2E 6-szoros digitális zoommal, beépített akkumulátorral, kétirányú kommunikációval, hangos riasztóval, illetve mozgásérzékelővel is rendelkezik. További előnye, hogy 128 GB-os memóriakártyákat is támogat, így akár több tíz órán át tartó, folyamatos rögzítésre is képes. A Reolink Argus 2E IP kamerát továbbfejlesztett, éjjellátófunkcióval is felvértezték, amelynek hála rossz látási viszonyok között is garantáltan észreveszi a tolvajokat.

1 920 × 1 080 px

A kamera felbontása

120°

Látószög

128 GB

Az SD kártya maximális  kapacitása

Reolink Argus 2E IP kamera

A Reolink Argus 2E IP kamera éjszaka is kiválóan lát

A Reolink Argus 2E nemcsak nappal, hanem éjszaka is nagyon jó minőségű képet biztosít, ezért nem kell hozzá további infrastruktúrát kiépítened. Az éjszakai látótávolsága körülbelül 10 méter.

Reolink Argus 2E IP kamera

A Reolink Argus 2E time-lapse felvételt is kínál

Élvezd a lélegzetelállító time-lapse videókat, és tekints át  egy egész napot rövid idő alatt! A Reolink Argus 2E IP kamerával ilyen videókat is rögzíthetsz, majd azokat másokkal is megoszthatod.

Reolink Argus 2E IP kamera

A Reolink Argus 2E jelzi, ha emberek vagy autók érkeznek

Az alkalmazásban beállíthatod, hogy a Reolink Argus 2E IP kameráról folyamatosan vagy csak egy előre beállított időpontban kapj üzenetet. Konkrétabb riasztásokat is kaphatsz, így a telefon képernyőjére pillantva tudni fogod, ha egy autó vagy személy állt meg az ajtód előtt.

Reolink Argus 2E IP kamera

Mobilalkalmazások

A Reolink Argus 2E kamerához egy Reolink mobilalkalmazás is tartozik, amellyel azonnali értesítéseket kaphatsz a megfigyelt területen történő mozgásról.

Reolink Argus 2E IP kamera

Kényelmes tápegység a Reolink Argus 2E kamerához

A Reolink Argus 2E hatalmas előnye a beépített akkumulátor, amelynek köszönhetően a kamerát a saját igényeidnek megfelelően helyezheted el. Csak WiFi hatótávolságon belül kell lennie. Ha az akkumulátor kapacitása 10%-ra csökken, a kamera értesítést küld, hogy töltsd fel teljesen. A folyamatos energiaellátás érdekében a kamerához opcionálisan napelem is vásárolható.

Reolink Argus 2E IP kamera

Egyszerűsített használat a hangutasításokkal

Reolink Argus 2E kültéri IP kamera a Google Assistant segítségével hanggal vezérelhető. Csak mondd ki az utasítást, és a kamera képe megjelenik a Google Nest Hubon vagy a Chromecast-kompatibilis TV-n!

Reolink Argus 2E IP kamera

A Reolink Argus 2E IP kamera fokozott időjárásállósággal büszkélkedhet

A Reolink Argus 2E kültéri IP kamera a fokozott tartósság érdekében az IP65 szabványnak is megfelel. Az IP kamera ellenáll a zord időjárási körülményeknek, beleértve az esőt, a havazást, a nagy hideget és hőséget is.


Paraméterek

Csatlakoztatás

Csatlakoztatás WiFi 2,4 GHz

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, Windows, iOS
Hangasszisztensek Google Assistant, Amazon Alexa
Tápellátás Hálózati

Tulajdonságok

Használat Beltéri, Kültéri
Kivitel Bullet
Egyéb funkciók PIR szenzor
Érzékelés Mozgás
Audio Beépített mikrofon, Beépített hangszóró
Értesítés E-mail

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Zoom Digitális

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész WiFi
Memóriakártya nyílása MicroSD
SD kártya max. méret 128 GB

Méretek

Szélesség 5,8 cm
Magasság 10,5 cm
Mélység 60,1 mm

Használat

Bővíthetőség Nyílt rendszer
Használat Biztonsági rendszer
Kód:  Reol53
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  Argus 2E
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05