Oldal frissítése

RENOVALITY Sminklemosó szérum 200 ml

5 2 értékelés
5 890 Ft

RENOVALITY Sminklemosó szérum 200 ml

Könnyen és gyorsan távolítsa el a sminket a Renovality smink szérummal. A jojobaolajjal és a Hemisqualennel készült készítmény minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a zsíros és pattanásos, valamint érzékeny és száraz bőrt . A jojobaolaj nem komedogén és hidratálja a bőrt anélkül, hogy eltömítené a pórusokat. A szkvalén növényi száraz olaj, amely összetételében nagyon hasonlít a faggyúhoz, és segít megvédeni a bőrt a külső behatásoktól. Vigyázzon bőrére a sminkeltávolítás során is a Renovality smink szérummal.

Miért szereti a Renovality sminklemosó szérumot?

  • A jojobaolaj nem komedogén - pattanásokra hajlamos bőrre is alkalmas
  • A szkvalén hasonló a faggyúhoz - védi a bőrt a külső behatásoktól
  • A Renovality smink szérum minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a pattanásokat, valamint az érzékeny és száraz bőrt is
  • A palack praktikus porlasztóval rendelkezik az egyszerű alkalmazás érdekében

Hozzávalók:
Hidrogénezett farnesén, Simmondsia chinensis magolaj.

Használat:
Olajat permetezünk az arcra és a nyakra. Egy pamut törlővel körkörös mozdulatokkal eltávolítjuk az összes sminket és szennyeződést a bőrről. Ezután törölje le mindent egy meleg vízbe áztatott pamutszövet (mindig tiszta). Nem szükséges öblíteni az arcot vízzel. Tonik segítségével befejezzük a smink eltávolítását.

Paraméterek

Specifikáció

Specifikáció Természetes kozmetikum

Bőrtípus

Bőrtípus Érzékeny, Zsíros, Normál, Száraz

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Típus

Terméktípus Arctisztító víz
Kód:  KSPL767
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594187811068

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15