Oldal frissítése

REMOVU S1 KIT HERO4

REMOVU S1 KIT HERO4

Ez a vízálló tok és keret (nyitott tok) biztosítja Önt, hogy bármilyen időjárási körülmények között és minden helyzetben vezeték nélküli irányítást kapjon a kamerájához. Ezt a stabilizátort gond nélkül használhatja, mivel kompatibilis a korábbi GoPro kamerákkal is. A vízálló tok egy kinyitható ablakot is tartalmaz a GoPro BacPac kijelző használatához, a keretek pedig még jobb hangfelvételt biztosítanak.

Legfontosabb jellemzők

  • Kompatibilitás: GoPro Hero4, HERO3+, HERO3
  • Vízálló
  • Jobb hangminőséget biztosít
  • Lehetőség távvezérlésre
  • Működési idő: (25°C): 3-5 óra
  • Tömeg: 380 g (beleértve a keretet és az akkumulátort)

A legokosabb stabilizátor GoPro-hoz

A REMOVU S1 egy 3 tengelyes stabilizátor, amely kizárólag GoPro kamerákhoz készült. Az egyedülálló kialakítás megkönnyíti a kerékpárra, a sisakra vagy a testtartóra szerelhetőséget. A vezeték nélküli joystick segítségével egy levehető fogantyúnak köszönhetően a felvétel szögét vezeték nélkül is szabályozhatja. A kamera helyzetét és tájolását távolról is megváltoztathatja. Ezenkívül megjelenik az aktív üzemmód és az akkumulátor állapota a kijelzőn.

Kód:  REM1075b
Termékszám:  RMV016

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20