Oldal frissítése

REMOVU P1 GoPro RMV002

REMOVU P1 GoPro RMV002


A GoPro kamerád vezeték nélküli irányítása

A REMOVU P1 segítségével WiFi kapcsolaton keresztül nézheted a GoPro kamerád felvételeit élőben, akár akció közben. Irányítsd a GoPro kamerád minden funkcióját távolról, egyetlen érintéssel. A REMOVU P1 az első eszköz a világon, ami az LCD Touch BacPac képernyőt videónézés mellett távirányításra is használja.

REMOVU P1 Life View
 

REMOVU P1 Life View
 

Élő streaming

Nézd élőben mit vesz fel a GoPro anélkül, hogy kivennéd a tokjából. Nem számít milyen helyzetben vagy,  a REMOVU P1 segítségével mindig azt a képet kapod, amit szeretnél. A vezeték nélküli érintőképernyős vezérléssel a legvadabb szituációkban is te irányítod, mit vegyen fel a GoPro.


Játszd le a felvételeket közvetlenül a csuklódon

A REMOVU P1-nek köszönhetően már nem kell levenned a kamerát a sisakról, a bicikliről vagy máshonnan, ha látni akarod a videót. Játszd le a felvételeket egyetlen érintéssel, és győződj meg róla, hogy a lehető legjobb videó készül. A REMOVU P1-el akár 3 órán keresztül vehetsz fel és nézhetsz videókat.

REMOVU P1 Life View
 

REMOVU P1 Life View
 

Minden funkció szó szerint kéznél van

A REMOVU P1 érintőképernyője remekül működik együtt a GoPro kamerákkal. Irányítsd a GoPro összes funkcióját egyetlen ujjal, egyszerűen, az LCD Touch BacPac érintőképernyőn keresztül.


Víz-, por- és ütésálló

Bízz a strapabíró kialakításban, ami megvédi az LCD Touch BacPac képernyőt a víztől, portól és sérülésektől. Mindegy, mit csinálsz, innentől bárhova viheted a GoPro-dat és készíts olyan videókat, amikről eddig csak álmodtál. A körülmények többé nem foghatnak vissza.

REMOVU P1 Life View
 

Legfontosabb jellemzők

  • A készülék a GoPro LCD BacPac képernyővel működik
  • Kompatibilis a GoPro HERO4, HERO3 + HERO3 kamerákkal
  • A GoPro-val WiFi kapcsolaton keresztül kommunikál
  • Akár 2,5 óra folyamatos elő streaming
  • Beépített akkumulátor kapacitása: 1050 mAh
 
Kód:  REM1050b1

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15