Oldal frissítése

Remoska T41/43 Tria White

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Remoska T41/43 Tria White


    Ki nem ismerné a nagyszerű cseh gyártó, a Remoska elektromos edényét, amely évtizedek óta nagy népszerűségnek örvend? A terméket azonban folyamatosan fejlesztik és korszerűsítik, így jött létre a Remoska T41/43 Tria White kollekció. Ez egy egyedülálló multifunkcionális konyhai készülék, amely 3 edénnyel és 3 típusú fedővel 3 fajta konyhai segítőt képes megtestesíteni. A Remoska T41/43 Tria White segítségével nyomás alatt süthetsz, pörkölhetsz és főzhetsz egyetlen 8 mm vastag edényben, amely minden típusú tűzhelyhez alkalmas. A készlet alapja egy 28 cm átmérőjű, nagy tartós öntött alumínium sütőedény, két fogantyúval ellátva, mindkét oldalán háromrétegű tapadásmentes felülettel. A fekete fogantyúk olyan anyagból készülnek, amelyek akár 220 °C hőmérséklet is kibír, megkönnyítve ezzel a sütőben való használatát. Egy praktikus hőálló állvány is rendelkezésre áll a Remoska edényhez.

    A REMOSKA T41/43 Tria White elektromos edény fő jellemzői

    • A REMOSKA cseh gyártó nagyszerű tradicionális terméke modernizált változatban
    • Egyedülálló multifunkcionális készülék 3 konyhai asszisztens helyett
    • 28 cm átmérőjű és 8 mm talpvastagságú, nagy tapadású öntött alumínium edény
    • Három típusú fedő sütéshez, pároláshoz és nyomás alatt történő főzéshez egyetlen edényben
    • Praktikus hideg fogantyúk 220 °C-ig hőálló anyagból, 
    • Fűtőelemmel ellátott fedő, üvegfedő és alacsony-nyomású fedő különféle típusú főzéshez
    • A REMOSKA T41/43 Tria White üvegfedővel sütőben való használatra is alkalmas
    • Hőálló anyagból készült praktikus állvány
    • A REMOSKA T41/43 Tria White fantasztikus fekete-fehér színösszetételű

    Háromféle fedő dizájn- és funkcionális elemekkel, fehér színben

    Fűtőelemmel ellátott fedő:
    Felső része rozsdamentes acélból készült, alsó része Teflon Classic alumínium tapadásgátló bevonattal van bevonva. A sütés során keletkező gőz nem fog többé zavarni, mert azt a fedőben lévő üreges csavarok elvezetik. A fedő üvegablakkal van ellátva, hogy tökéletes képet kapj arról, hogy mi történik a edényben anélkül, hogy fel kellene nyitnod. Az elektromos kábel eltávolítható, a kapcsoló a fogantyú tetején található, hogy szemmel tarthasd. A 610 W teljesítményű fedő tökéletesen funkcionális kialakítású, így kényelmesen tárolható a munkafelületen, a fűtőelemmel felfelé. Ez a típusú fedő sütéshez, felolvasztáshoz vagy melegítéshez alkalmas.

    Üvegfedő:
    Tartós, edzett biztonsági üvegből készült, és speciális élprofillal van felszerelve, amely lehetővé teszi a tűzhelyen történő főzést vagy a sütőben történő sütést állandó, enyhe gőznyomás mellett. Ez az ételeket nemcsak finommá, hanem egészségesebbé is teszi, mivel azok kevesebb vízzel készíthetők.

    Alacsony-nyomású fedő:
    Lassú, nyomás alatt történő főzéshez, ideális pörkölt, húsleves és sok más étel főzéséhez. Az egyedülálló szabadalom lehetővé teszi az egykezes nyitást és zárást. A fedő edzett biztonsági üvegből készül, szilikon tömítéssel. A fedőn egy vezérlőszelep található szilikon fedéllel és biztonsági szeleppel. A mérsékelt nyomáson végzett enyhe főzésnek köszönhetően minden vitamin és tápanyag megmarad.

    Méretek:
    Edény átmérője: 28 cm
    Edény magassága: 13 cm

    Térfogat:
    4,5 l




    Paraméterek

    Aljzat típusa

    Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

    Típus

    Típus Remoska

    Űrtartalom

    Űrtartalom 4,5 l

    Funkciók

    Funkciók Túlmelegedés elleni védelem

    Tulajdonságok

    Teljesítményfelvétel 610 W
    Lábas anyaga Alumínium
    Űrtartalom 4,5 l

    Átmérő

    Átmérő 28 cm

    Remoska típus

    Remoska típusa Ablakos
    Kód:  REMEH121
    Termékszám:  T41/43
    Linkek: Gyártó honlapja:

    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

    Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

    További információ
    Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
    P-DC1-WEB15