Oldal frissítése

Remoska R22F/01 4l Classic Glass

4,9 50 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Remoska R22F/01 4l Classic Glass


A Remoska R22F/01 4l Classic Glass elektromos edény használata egy modern, nagyon gyors és egészséges módja az ételek előkészítésének. Használata során az elkészített ételek megőrzik a  vitaminokat és egyéb fontos ásványi anyagokat. A Remoska három fő részből áll. A levehető rozsdamentes acélból készült fedél  580 watt teljesítményű melegítővel van felszerelve. A középső részen az üveg felületen keresztül mindig láthatod, hogy hogy mi történik éppen a főzőedényben.  Az Teflon Classic teflonnal bevont alumínium tál az elektromos edény másik része. Az elektromos főzőedény harmadik része a háromlábú állvány, ami csakúgy mint a fogantyúk  nagy hőállóságú műanyagból készültekA  fedél alsó része is teflon anyaggal van bevonva. 

Legfontosabb jellemzők

  • Jelentősen több energiát takarítasz meg, mint a sütő használatával
  • Alkalmas párolásra, sütésre, főzésre és olvasztásra is
  • Mindenféle étel, húsok és desszertek is készíthetőek vele
  • Nagy alumínium tál, nem tapadós Teflon Classic teflonnal bevonva
  • Állvány, műanyag fogantyúval

 Az európai csatlakozókhoz használható dugóval ellátott vezeték stabilan csatlakozik az elektromos edényhez. A főkapcsoló a fogantyún található. A nagy tál  térfogata 4 liter. Így 4, vagy akár több főnek is kényelmesen készíthetsz ételt. Nagyon praktikus megoldás a  zseniálisan kialakított fedél melegítővel, ami egyszerű kivitelezésével könnyedén használható a főzés közben. Kényeztesd magad egy egészséges és ízletes finomsággal. Próbálj ki új recepteket, és takaríts meg akár 80% -kal több áramot. Ne feledd, hogy a Remoskával tényleg mindent elkészíthetsz, az ételeket nemcsak  előkészíteni, hanem párolni, sütni,   főzni is tudod és a fagyasztott ételek kiolvasztására is használhatod. Mindenféle élelmiszer elkészítésére  tökéletesen alkalmazható, még a húsokhoz is.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Típus

Típus Remoska

Űrtartalom

Űrtartalom 4 l

Funkciók

Funkciók Túlmelegedés elleni védelem

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 580 W
Lábas anyaga Alumínium
Űrtartalom 4 l

Anyag

Edény Préselt alumínium
Külső felület Rozsdamentes acél
Belső felület Tapadásmentes

Alak

Alak Kerek

Edény átmérője

Edény átmérője 29 cm

Élelmiszerek típusa

Élelmiszerek típusa Univerzális

Szín

Szín Fekete, Inox
Minta Minta nélküli

Átmérő

Átmérő 29 cm

Remoska típus

Remoska típusa Ablakos
Kód:  EAV8221i5
Termékszám:  R22F/01
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10