A Remoska R21/01 2l Classic egy forradalmian új elektromos edény, amellyel nagyon gyorsan és egészségesen készítheted el az ételeket, amelyek jobban megőrzik ízüket, az ételekben található vitaminokat és egyéb fontos ásványi anyagokat. A REMOSKA három fő részből áll. A rozsdamentes acél, levehető fedélben egy 400 W-os fűtőszál található. A fedélen nincs üvegablak, így az ételek egyenletesen és a teljes felületen megsülnek illetve megfőnek. Az elektromos edény másik része az alumínium tál, amely tapadásmentes Teflon Classic bevonattal van ellátva. A harmadik része az állvány, amely - a kapcsolóval és támasszal ellátott fogantyúhoz hasonlóan - igen magas hőmérsékletre tervezett, hőálló műanyagból készült. A fedél alsó része is be van vonva teflonnal. A készülék az európai szabványoknak megfelelő tápkábellel csatlakoztatható a hálózathoz. A fogantyún található a főkapcsoló.
A tál kapacitása igen nagy, 2 liter. Ideális megoldás lehet 2 vagy több adag étel elkészítéséhez is. Egy másik praktikus tulajdonság az ügyesen kialakított fedél, amelynek célja, hogy úgy lehessen a munkalapra helyezni, hogy közben a fűtőszál felfelé nézzen. Kényeztesd magad egy egészséges és ízletes étellel. Próbálj ki új recepteket, és takaríts meg akár 80%-kal több áramot.
További adatok:
Típus:
Elektromos edény
Felépítés:
Fedő (fűtőberendezéssel)
Tál fogantyúval
Állvány
Az edény átmérője:
22 cm
Az edény térfogata:
2 l
Elkészíthető adagok száma:
2 vagy több adag
Fogyasztás:
400 W
Anyaga:
Fedél: rozsdamentes acéllemez üvegablak nélkül
Tál: alumínium Teflon Classic bevonattal
További jellemzők:
Az üvegablak nélküli fedőnek köszönhetően egyenletesen és a teljes felületen süt
A kapcsoló a fogantyú felső részén található
Jobb- és balkezeseknek
A könnyebb kezelhetőség érdekében a tálon két oldalsó fogantyú található
Az állvány hőálló műanyagból készült
A fedél alsó része alumíniumból készült tapadásgátló bevonattal
Feszültség:
230-240 V, 50 Hz
Tömeg:
2 kg
Tál mélysége:
10 cm
Szín:
Fekete
Kód: | EAV8221f |
Termékszám: | R21/01 |
Linkek: | Gyártó honlapja: |