Oldal frissítése

REMOSKA H2411/42CI POT 24cm Vega Black

30 590 Ft

REMOSKA H2411/42CI POT 24cm Vega Black

H2411/42CI Vega Black 24 cm-es fazék a Remoska-tól

Ha nincs otthon minőségi edényed kedvenc ételeid elkészítéséhez, akkor a Remoska Vega Black tökéletes választás számodra. A 24 cm átmérőjű és 3,8 literes űrtartalommal rendelkező praktikus fazék nagyszerű segítség lesz a konyhában, így minden főzési alkalmat várni fogsz. Az öntött alumíniumtest gyorsan és egyenletesen vezeti a hőt, a titán-oxid részecskékkel dúsított tapadásmentes felület pedig nagyon könnyen karbantartható. A H2411/42CI Vega Black 24 cm-es fazék indukciós főzőlapon is használható, és a 220 °C-os hőmérsékletet is kibíró fogantyúkkal a sütőben való közvetlen sütés sem jelent gondot. Természetesen a fazékhoz tartozik egy üvegfedél is, amely vezérlőnyílással és egy speciális peremprofillal van ellátva, amely kíméletes az edénytesthez. Ez a Remoska H2411/42CI Vega Black 24 cm-es fazék nem csak egy praktikus főzőeszköz lesz, hanem a fekete színű dizájnos elemeknek köszönhetően szép kiegészítője is lesz az otthonodnak.


A klasszikus Remoska H2411/42CI Vega Black 24 cm-es fazék modell főbb jellemzői

  • Klasszikus fazék a mindennapi főzéshez vagy melegítéshez a jól ismert cseh gyártótól, a Remoskától
  • A Vega Black fazekat hagyományos tűzhely mellett indukciós főzőlapon is használhatod
  • A test öntött alumíniumból készült, amely gyorsan és egyenletesen vezeti a hőt az edény falain keresztül
  • Az alumínium titán-oxid részecskékkel ellátott tapadásmentes felülettel van bevonva a Remoska H2411/42CI Vega Black 24 cm könnyű karbantartása érdekében
  • A fogantyúk 220 °C-ig hőálló anyaga lehetővé teszi a Vega Black használatát még sütőben sütés közben is
  • A csomag tartalmaz egy speciális peremprofilú üvegfedelet és egy ellenőrzőnyílást is
  • Dizájnos elemek a fogantyún és a fedélen, fekete színben
  • A H2411/42CI Vega Black fazék átmérője 24 cm, magassága 11 cm, térfogata 3,8 l, továbbá 8 mm vastag aljjal rendelkezik, hogy az mindig egyenletes legyen


Remoska H2411/42CI Vega fekete 24 cm

A Remoska H2411/42CI fazék könnyű karbantartása

A mindennapi stressz nem jelent gondot a Remoska H2411/42CI Vega Black 24 cm-es fazéknak, és az esetleges égési foltoktól egy egyszerű szalvétával történő letörléssel könnyen megszabadulhatsz.

Remoska H2411/42CI Vega fekete 24 cm

A Remoska Vega Black fazék energiát takarít meg

A klasszikus Remoska fazék nem csak az aljával, hanem a Vega Black egész testével főz, mivel a hő egyenletesen oszlik el a falakon, és nagyon gyorsan felmelegszik, így időt és energiát takaríthatsz meg.

Remoska H2411/42CI Vega fekete 24 cm

Hosszú élettartam a Remoska-tól

Az edény aljának egyedi megmunkálásának köszönhetően nem kell aggódnod amiatt, hogy az anyag megvetemedik főzés közben. Ráadásul a Remoska Vega Black fazék gyönyörűen ül a tűzhelyen, és nem mozog.


A H2411/42CI Vega Black 24 cm-es, tapadásmentes felülettel rendelkező fazék kiváló minőségű kialakítással rendelkezik

Ez a klasszikus Remoska H2411/42CI Vega Black 24 cm-es fazék tökéletes a mindennapi főzéshez az otthonod kényelmében. Az edénytest anyagának köszönhetően, amely öntött alumínium, a Remoska H2411/42CI Vega Black fazék nagyon tartós,sok évig kitart, és gyönyörűen tartja a hőt. Ezenkívül a 24 cm-es, 3,8 literes edény testét titán-oxid részecskékkel ellátott, háromrétegű tapadásmentes felülettel vonták be, ami még egyszerűbbé teszi a főzést és az edény karbantartását.

Üvegfedővel együtt

A Remoska H2411/42CI 24 cm-es Vega Black edényhez természetesen egy üvegfedelet is kapsz, hogy teljes legyen a Remoska klasszikus edénykészlet. A Remoska Vega Black fedelén lévő szabályozónyílással az ételei nemcsak ízletesek, hanem a kisebb vízfelhasználásnak köszönhetően egészségesebbek is lesznek.

A Remoska Vega Black készülékkel akár indukciós főzőlapon is főzhetsz vagy süthetsz a sütőben.

A háromrétegű tapadásmentes felület mellett a Remoska H2411/42CI 24 cm-es Vega Black fazék teste azzal is büszkélkedhet, hogy egyenletesen osztja el a hőt az edényben, így nem kell annyi zsiradékot használnod főzés közben. A Remoska eme klasszikus fazeka ráadásul kiváló minőségű, hőálló fogantyúval van ellátva, amely akár 220 °C-os hőmérsékletet is kibír, így a H2411/42CI 24 cm-es Vega Black fazekat sütőben is bátran használhatod. A klasszikus Remoska Vega Black alja 8 mm vastag, és bármilyen típusú tűzhelyen használható, beleértve az indukciós tűzhelyet is.



Paraméterek

Típus

Típus Hagyományos edény

Alak

Alak Ovális

Űrtartalom

Űrtartalom 3,8 l

Anyag

Edény Öntött alumínium
Külső felület Tapadásmentes, Alumínium
Belső felület Tapadásmentes
Nyél Szilikon, Műanyag

Tűzhely típusa

Főzőlap/Tűzhely Gáztűzhely, Elektromos főzőlap, Indukciós főzőlap, Kerámia főzőlap

Edény átmérője

Edény átmérője 24 cm

Tulajdonságok

Max. sütési hőmérséklet 220 °C
Főzőlap/Tűzhely Indukciós, Gáz, Kerámia, Elektromos
Sütésálló Igen
Fedő Igen
Rozsdamentes acél 18/10 Nem
Levehető nyél Nem
Hőindikátor Nem
Típus Hagyományos edény

Terméktulajdonságok és tartozékok

Jellemzők Nem éles fémeszközzel is használható, Mosogatógépben mosható, Sütésálló
Kiegészítők Fedő

Szín

Szín Fekete

Szett tulajdonságai

Fazekak/serpenyők száma egy készletben 1 db
Kód:  REMHR367
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  H2411/42CI
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10