Oldal frissítése

Remington XR1340G Hyperflex golfjátékos

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Remington XR1340G Hyperflex golfjátékos

Ön büszkék vagyunk a tökéletesen ápolt megjelenés az arc? Ha igen, akkor jól kihallgatni. A cég Remington jön prémium borotva jelölt XR1340G. A program célja az volt, hogy megfelel még a férfias elképzelések borotválkozás.

legfontosabb jellemzői

  • hatékony borotválkozás
  • Bőrbarát
  • dönthető szegélynyíró
  • Erős, beépített akkumulátor
  • vízálló konstrukció
  • stílusos design
  • Töltőállvány tartalmazza
  • Golflabda tartalmazza
  • Hordtáskával együtt

Alapos borotválkozás nélkül bőrirritáció

A szív készülékek kettős penge PrecisionUltra. Összehasonlítva a hagyományos pengék PrecisionUltra biztosítani akár 50% -kal nagyobb lefedettség. Shaver így könnyebben tudja kezelni minden típusú és hosszúságú haj. Ezen kívül van még egy egyedülálló blade technológia Hyperflex és ActiveContour. Nejen jednotlivé holící plochy, ale i celá holící hlava má vůli. Más szavakkal, ez egy olyan technológia, amely lehetővé teszi a mozgást, hogy alkalmazkodjanak az alakja a bőrt. Ennek eredményeként, egyszerűen azért, mert sokkal kevesebb agyvérzés, mint ez a helyzet a merev fejjel design. Ugyanakkor, az egész folyamat sokkal kíméletesebb borotválkozáshoz.

Ha a vásárlók körében, akik szeretik viselni szép szakáll, értékelni fogja a flip-trimmer, lekerekített élekkel. A segít megőrizni a büszkeségét tökéletes formában.

Tökéletes minden irányban

Ami a szerkezetet, mint olyan, a Remington XR1340G vízálló. Ez rajtad múlik, hogy azt szeretné, hogy borotválja a száraz vagy a zuhany alatt, például. Természetesen ott is beépített újratölthető akkumulátor, amely megtartja a borotvát 60 percig a forgalom. Az akkumulátor állapota LED kijelzők találhatók a szervezetben a készülék.

Végül érdemes megemlíteni a design, amelynek célja az volt a témája a golf. Nem csak színes teljesítmény, hanem az alakjuk öröm Remington borotva XR1340G sok golf rajongó. Ezenkívül tartalmazza, valamint 3 TaylorMade golflabda.

Paraméterek

Borotvarendszer

Borotva mechanizmus Körkéses

Tápellátás

Működési idő 58,82 perc
Töltési idő 3,92 óra

Funkciók és tulajdonságok

Funkciók és tulajdonságok Vízálló, Elöblíthető, Trimmelős

Ajánlott

Ajánlott Nedves borotváláshoz
Kód:  REMHSP19
Termékszám:  41172560110
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15