Oldal frissítése

Remington SPF-XF85 Smart Edge Foil rezgőkéses villanyborotva kés és szita szett

Remington SPF-XF85 Smart Edge Foil rezgőkéses villanyborotva kés és szita szett

A Remington márkájú termékek a Cseh Köztársaság egyik legkedveltebb termékei közé tartoznak. A hajápolás, szőrtelenítés és a borotválkozás ikonjává vált e termék. Ha rendelkezik a márka bármelyik készülékével, akkor biztosan vágyik az eredeti tartozékokra, amelyek továbbra is kényelmessé teszik e gépek megfelelő használatát.

Főbb jellemzői

  • Emelje Logic Technológia
  • A készlet a Remington XF8500 SmartEdge Pro borotvához lett tervezve
  • Aktív hibrid technológia

Főbb jellemzői

A Remington SPF-XF85 Smart Foil érzékeny bőrön is használható, egyszerűen és könnyedén biztosítja az egyenletes borotválkozást.

Pengék az egyenletes vágáshoz

A progresszív vágóélek sima és tökéletes borotválkozást biztosítanak.  A Lift Logic béléstechnikája szakállú mozgást és könnyű vezetést biztosít a penge számára. A planchette innovatív mintázatának köszönhetően a szakállat a növekedés minden szögéből rögzítik. Az aktív hibrid technológia csökkenti a bőrre nehezedő nyomást, hogy elkerülje az utána következő irritációt. A fejlett formatúra hosszabb réssel biztosítja az egyenletes és természetes megjelenést..

Kód:  REMACC43
Termékszám:  44165530400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20