Oldal frissítése

Remington SP-TF2 Dual Titanium tartalék körkés

Remington SP-TF2 Dual Titanium tartalék körkés

A REMINGTON a garancia arra, hogy a hajad és a szakállad mindig tökéletes állapotban legyen. Ha már van egy ilyen eszközöd ebből a népszerű márkából, akkor biztosan elégedett vagy vele, és ragaszkodsz ezekhez a termékekhez. Ez a kiegészítő, amit most neked kínálunk, visszaállítja a borotválkozógéped tökéletes élét, hogy folyamatosan a tökéletesen sima bőr élményét éld át.

Ebben a csomagban megtalálható trió csere borotvafej 3 körkéssel a REMINGTON R5130, R5150 és R8150 REMINGTON borotvákhoz csereszavatos.Ez egy 3 körkéses készlet mellyel az egész borotvafejet lecserélheted. E termék és a borotvahab együtt kiváló hatékonysággal fog szolgálni, hogy a megjelenésed mindig tökéletes legyen.

Kód:  REMACC31
Termékszám:  44089530401
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15