Oldal frissítése

Remington SP-FC3 FC1000 Hámlasztó

5 1 értékelés

Remington SP-FC3 FC1000 Hámlasztó

A Remington a Cseh Köztársaság egyik vezető márkája legyen szó hajápolásról, bőrápolásról vagy borotválkozásról. Ha Önnek is van egy ilyen eszköze, akkor  minden bizonnyal szüksége lesz eredeti tartozékra, hogy megőrizze vagy megújítsa eszköze erejét.

Főbb jellemzői:

  • Eltávolítja az elhalt bőrsejteket
  • Heti egyszeri használat
  • A kefefejek cseréje hat havonta

 

Ez a kefefej a Remington Reveal FC1000 arctisztító keféhez való. A bőrradír kefefej további előnyöket biztosít ennek az ügyes szépségápolási segédeszköznek - ezt a tartozékot külön forgalmazzuk, a bőr mélytisztítását finom, hatékony bőrradírozó beavatkozással éri el. Finoman revitalizálja és eltávolítja az elhalt bőrsejteket, így a bőr lágy, sima és egészségtől sugárzó marad. Heti egyszeri használatra alkalmas.

 

Kód:  REMACC41
Termékszám:  44173530100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20