Oldal frissítése

Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener

5 4 értékelés
64 490 Ft

Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener



Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener hajvasaló


A Hydraluxe Pro kollekció Remington S9001 hajvasalójával, bármely alkalomról is legyen szó, csodálatosan sima és csillogó frizurát* készíthetsz. A vasaló Hydracare Mist technológiával, a kerámia lapok pedig Moisture Lock felülettel büszkélkednek, ez utóbbi segíti a haj hidratálását. A készülék bemelegedése mindössze 15 másodpercet vesz igénybe: ezt a gyorsaságot minden bizonnyal értékelni fogod, hiszen egy pillanat alatt hozzákezdhetsz a Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener hajvasalóval ellenállhatatlan frizurád elkészítéséhez.
Ezzel 116 felhasználóból 89-en értettek egyet a jelenlegi vasalójukkal összehasonlítva egy 2019-es felmérésben

A Remington hajvasaló legfontosabb előnyei

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

Egyedülálló, kerámia felület: Moisture Lock


A Remington S9001 hajvasaló lapjai egyedülálló Moisture Lock felületet kaptak, így minden egyes simításnál mikro-kondicionálókat juttatnak a hajszálakba, amelynek köszönhetően hajad egészségesebb és hidratáltabb lesz. Az eredmény sem marad el: csodálatosan sima, ragyogó és fényes frizura.

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

A Remington S9001 hajvasalón 5 különböző hőmérséklet közül választhatsz


Készítsd el a tökéletes frizurát alkalomtól függetlenül. A speciális Hydracare Mist technológiának köszönhetően a vasaló minden hajszálat ellazít vasalás előtt. Hajszálaid a lehető legjobb ápolást kapják. 5 különböző hőmérsékletet állíthatsz be 170°C és 230°C között. Az egészséges styling érdekében a 170°C** hőmérsékletet javasoljuk. Mindent beállíthatsz a saját igényeid alapján. Szükség esetén használhatod a termikus zár funkciót is, amely rögzíti a kiválasztott hőt, így a készülék nem kapcsol át a formázás során.
** Nincs mérhető károsodás a hajvasalóval nem kezelt hajhoz képest, ha 170°C-on és bekapcsolt Hydracare Misttel használod a készüléket

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

Beépített víztartály


A Remington S9001 hajvasaló beépített víztartályt kapott, amelyet a mellékelt pipettának köszönhetően könnyedén eltávolíthatsz. Csak töltsd fel a tartályt szűrt vagy desztillált vízzel, és már hozzá is kezdhetsz a frizura elkészítéséhez. A tartály elegendő vizet tartalmaz ahhoz, hogy kényelmesen befejezd a formázást. 

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

Egyedülállóan gondoskodik a hajadról


Azért, hogy a hajformázás teljes folyamatát az ellenőrzésed alatt tarthasd, a Remington S9001 hajvasalót Precise Heating precíziós fűtőrendszerrel látták el. Ennek része a hajvasaló lapjaiban elhelyezett integrált érzékelő is, amellyel garantált, hogy a hajvasalás után a nagyszerű eredmény sem marad el. 

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

Remington S9001 automatikus kikapcsolással


Akkor sem kell aggódnod, ha elfelejtetted kikapcsolni a Remington S9001 hajvasalót. A készülék 60 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsol. 

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

Könnyű kezelés és egyszerű vezérlés


Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener hajvasaló kezelése rendkívül egyszerű, ugyanis megfelelő hosszúságú, 3 méteres, elforgatható zsinórral rendelkezik, így kiváló szabadságot biztosít a hajformázás során. A zsinór a forgásnak köszönhetően nem gubancolódik össze.

A termék jellemzői

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

Precíz fűtési rendszer 5 különböző hőmérséklet beállításának lehetőségével. A hajvasaló mindössze 15 másodperc alatt melegszik fel.

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

A Hydracare Mist technológiának köszönhetően nem károsítja a hajat.

Remington S9001 Hydraluxe Pro egyenesítő hajvasaló

A Moisture Lock kerámia felület mikro-kondicionálókat juttat a hajszálakba.

Alza.cz Remington

5 + 1 garancia

A Remington 5+1 év garanciát vállal a Remington S9001 Hydraluxe Pro Straightener hajvasalókra. A garancia feltétele a vásárlást követő 28 napon belüli regisztráció ITT .


Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár
Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 170 °C
Hőmérséklet fokok száma 5
Teljesítmény 56 W
Bemelegedési idő 15 s

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Gőzölős, Hőmérséklet-szabályozás, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 3 m
Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  REMZV456
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5038061110456
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10