Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Remington S5505 Pro Ceramic Ultra

4,7 60 értékelés

Remington S5505 Pro Ceramic Ultra


Vlastnosti
 

Tökéletesen egyenes haj

Használd a Remington S5505 Pro Ceramic Ultra hajvasalót a selymesen sima, fényes, és tökéletesen egyenes hajért akár már az otthonában is, kényelmesen, erőfeszítés nélkül. A Remington S5505 Pro Ceramic Ultra modell szakértők által kifejlesztett termék a haj hatékony formázása érdekében. A Remington S5505 Pro Ceramic Ultra egy új generációs kollekció, a "Pro" Remington termékcsalád része, amely forradalmian új stílus vonal biztosítja számodra a sima, életerővel teli, fényeshajat minden nap.


Újgenerációs kerámia bevonat

A Remington S5505 Pro Ceramic Ultra korszerű kerámia, azaz turmalin felülettel készült, amely mintegy 75% simább hajat és a korábbiakhoz képest még jobb eredményeket produkál a használatkor. Az innovatív turmalin felületű lapokkal most könnyen elérheted a sima, fényes hajat egészen rövid idő alatt is. Az ultra-modern turmalin felület 10-szer több kerámiát tartalmaz mint az elődei, amin a haj 2x könnyedebben siklik, így ez garantálja számodra a3x tartósabb eredményt.

Kerámia felület
 

Hőfok
 

A haj mindig ellenőrzés alatt áll

A hőmérséklet beállításával szabályozhatod mely hőmérsékletet választod 150 ° C- és a 230 ° C közt, így a hajtípusodnak megfelelő hőmérsékletet használhatod. A hajvasaló felmelegedési ideje 15 másodperc, majd meg is kezdheted a Remington S5505 Pro Ceramic Ultra hajvasaló használatát, ami még a legmakacsabb hajat is egyenessé varázsolja. A rugalmas lapok egyenletes nyomást és simítást biztosítanak, a hajvasalás végeztével pedig a biztonsági zárnak és a hőálló toknak köszönhetőenkönnyedén tárolhatod vagy akár magaddal is viheted a készüléket. A hőmérséklet beállításához és ellenőrzéséhez a vasaló rendelkezik egy LCD kijelzővel,  mert csak a helyesen beállított hőmérséklettel tudod elérni a kívánt eredményt, amely azt sugallja majd, hogy éppen most léptél ki egy hajformázó szalonból.


 

Gyors hajformázás

A hosszú, keskeny vasalólapok lehetővé teszik, hogy egyszerre több hajat tudj kivasalni ugyanannyi idő alatt. Kiegyenesítheted a szélesebb tincseket közvetlenül a haj gyökereitől egészen a hajvégekig, amely gyorsabbá teszi  a hajformázás folyamatát. Most már Te is készen állsz arra, hogy sokkal gyorsabban és professzionális módon készítsd el frizurádat a gyönyörűen sima és csillogó hajért a Remington S5505 Pro Ceramic Ultrahajvasaló segítségével.

Gyorsaság

Tekintsd meg a hajformázási javaslatainkat a készülék hazsnálatára vonatkozóan a www.remington-europe.com oldalon.


A Remington S5505 Pro Ceramic Ultra jellemzői:

  • Ultra modern kerámia-turmalin bevonat - akár 75% simább haj a vasaláskor
  • Digitális hőmérséklet-szabályozás, LCD kijelzőn 150-230 ° C közt
  • Hőmérséklet zár a kiválasztott hőmérséklet fixálásáért
  • "Turbo Boost", hogy gyorsan beállítsd a legmagasabb hőmérsékletet
  • Gyors felmelegedési idő: 15 másodperc
  • Keskeny, hosszú 110 mm-es vasaló lapok
  • Rugalmas vasalólapok a hajformázás közbeni egyenletes nyomásért 
  • Biztonsági zár
  • Automatikus feszültségilleszkedés
  • Automatikus kikapcsolás 60 perc után
  • Forgatható kábel
  • Hőálló tok
  • 3 év garancia

A csomag tartalma:

  • 1 x Remington S5505 Pro Ceramic Ultra
  • 1 x hőálló tok

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Flexibilis kábel, Akasztó szíj, Mozgó simítólapok
Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 150 °C
Hőmérséklet fokok száma 10
Bemelegedési idő 15 s

Funkciók

Kijelző Háttérvilágítású kijelző
Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kiegészítők Tároló tok
Szín Fekete
Kód:  REMZV004
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  45516560100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05