Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Remington S3505GP StyleEdition Straightener GS

18 390 Ft

Remington S3505GP StyleEdition Straightener GS

Szeretned, ha neked is szép, fényes és egészséges lenne a hajad? Pontosan ez az, amiben egy hajvasaló segít neked az ismert Remington gyártótól. A tökéletesen formázott haj a széles hőmérséklet-tartománnyal érhető el 170 és 230 °C között, amelynek köszönhetően a hajvasaló az egyénre szabva, a haj állapotának megfelelően ápolja a hajat. Gyengéd ápolással gondoskodik a kívánt formáról, erőt és fényt kölcsönöz a hajnak. A vasaló által kínált teljesítmény 56 W, amelynek hála rövid idő alatt melegszik fel, azaz 15 s alatt. A vasalófelület kerámia felülete könnyedén csúszik a hajon, így kevesebb mozdulat is elég a szuper eredményhez. Az elkészült frizura garantáltan feldobja a hangulatodat. A vasaló felületét turmalin antisztatikus anyaggal impregnálták, amely megóvja a hajadat a sztatikusságtlól, és hajkoronád csodásan csillogó és fényes lesz. A lapok szélessége: 25 mm.

Hajvasaló Remington S3505GP StyleEdition Straightener GS Csomag tartalma
Hajvasaló Remington S3505GP StyleEdition Straightener GS Csomagolás/doboz

A közismert Remington S3505GP StyleEdition Straightener GS hajegyenesítő fontosabb tulajdonságai

  • A közismert Remington hajvasaló leegyszerűsíti a mindennapi frizurakészítést
  • A felmelegedéshez szükséges idő mindössze 15 s
  • A lapok által kínált szélesség 25 mm
  • A készülék felmelegedése rendkívül gyors a nagy teljesítményű fűtőegységnek köszönhetően
  • Az automatikus kikapcsolás hozzájárul a biztonságos használathoz
  • A kábel hossza: 1,8 m
  • A tároláshoz biztonsági reteszt biztosítunk
  • Használd a tartót tárolásra

A jól ismert Remington hajvasaló és megnyerő funkciói

A beépített lebegő vasalólapok lehetővé teszik a hajra gyakorolt nyomás szabályozását, így hatékonyan védik a hajszálakat a károsodástól. Ugyanakkor nem kell aggódnod, hiszen hajad nem fog töredezni sem. A nagy teljesítményű fűtőegységgel a hajsimító nagyon rövid idő alatt felmelegszik az üzemi hőmérsékletre. Ha te is azok közé tartozol, akik gyakran nem tudnak visszaemlékezni arra, hogy áramtalanítva lett-e a készülék, elégedett leszel azzal, hogy a vasaló automatikusan kikapcsol. A híres Remington hajvasaló remek választás azoknak, akik tökéletes frizurát szeretnének elérni kíméletes módon.

Hajvasaló Remington S3505GP StyleEdition Straightener GS Műszaki vázlat

Mivel a kezelése egyszerű, könnyű használni

A közismert Remington hajegyenesítő kiváló segítség a rakoncátlan tincsek megszelídítésében. Biztonsági zárral van felszerelve, amellyel rögzítheted a vasalólapokat. Ezt az előnyt a tárolás során értékelni fogod. A hajvasaló klasszikus hálózati tápegységgel rendelkezik, így bárhol használhatod, ahol rendelkezésre áll egy hálózat. A hajvasaló beépített újratölthető akkumulátorral büszkélkedhet, ami még kényelmesebbé teszi a hajformázást. A híres Remington hajvasaló kinézete miatt nem kell szégyenkezni. A csodálatos fekete színe mindenkit lenyűgöz.

A híres Remington hajegyenesítő meglepetést okoz szuper kiegészítőivel

A hajvasalón kívül a következőket is megkapod a csomagban: tároló tok. Amikor nem használod a vasalót, a védőtok segítségével lehetőséged van rögzíteni, illetve a hordtáskában tartani, amelyet másra is kihasználhatsz. Minden reggel számíthatsz arra, hogy a vasalót kényelmes lesz használni, ugyanis a kábel hossza 1,8 m. Kedvező helyzetet biztosít a hajformázás során, a kábel nem akadályozza, hogy csodás frizurát készíts.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Mozgó simítólapok
Vasalófelület anyaga Kerámia, Turmalin
Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 230 °C
Min. hőmérséklet 170 °C
Teljesítmény 56 W
Bemelegedési idő 15 s

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 1,8 m
Kiegészítők Tároló tok
Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  REMZV821
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5038061110821
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15