Oldal frissítése

Remington S1A100 My Stylist

1,0 1 értékelés
7 690 Ft

Remington S1A100 My Stylist

Szeretnél otthon is szép, fényes és egészséges frizurát csinálni magadnak? Pontosan ez az, amit egy hajvasalóval elérhetsz a felkapott Remington gyártótól. A tökéletesen formázott haj a széles hőmérséklet-tartománnyal érhető el 200 és 200 °C között, amelynek köszönhetően a hajsimító a haj minőségének megfelelően, egyéni igények szerint ápolja a hajat. Rendkívül kíméletes a hajhoz, gondoskodik az ápolásáról, csillogást és erőt kölcsönöz neki. Teljesítménye 38 W, így néhány másodperc alatt készenléti üzemmódba kerül, azaz 30 s alatt. A vasaló kerámia felülettel rendelkezik, ami könnyedén csúszik a hajon, és így csak kevesebb mozdulatra van szükséged a formázáshoz. Az elkészült frizura biztosan megfelel majd az elvárásaidnak. A lapok szélessége: 25 mm.

Hajvasaló Remington S1A100 My Stylist ...
Hajvasaló Remington S1A100 My Stylist ...

A népszerű Remington S1A100 My Stylist hajegyenesítő legfontosabb jellemzői

  • A neves Remington hajvasaló olyan frizurát biztosít, mintha egy fodrász készítette volna el
  • Az idő, amennyi alatt meleg lesz a készülék mindössze 30 s
  • A lapok által kínált szélesség: 25 mm
  • Automatikus kikapcsolás funkcióval és a működést jelző fénnyel is felszerelték
  • A tápkábel hossza: 1,8 m
  • Használd a biztonsági reteszt a tároláshoz

A jól ismert Remington hajvasaló és remek megoldásai

Ha te is azon emberek közé tartozol, akik mindig elfelejtik, hogy áramtalanítva lett-e a készülék, imádni fogod, hogy automatikusan kikapcsol, valamint hogy fény jelzi a működését. A közismert Remington hajsimító nagyszerű választás azoknak, akik szeretnék, ha a tökéletes frizurát minél kíméletesebben érnék el.

Hajvasaló Remington S1A100 My Stylist ...
Hajvasaló Remington S1A100 My Stylist ...

Mivel rendkívül egyszerű a kezelése, használni is könnyű

A közismert Remington hajvasaló minden hajtípust könnyedén megszelídít. Biztonsági zárral rendelkezik, amellyel remekül rögzíthetők a vasalólapok. Segítségével egyszerűbb lesz tárolni a készüléket. A hajvasaló klasszikus hálózati tápegységgel rendelkezik, így nem kell foglalkoznod a feltöltéssel. A készülék beépített akkumulátorral rendelkezik, amellyel még komfortosabban érheted el az áhított formát. A népszerű Remington hajvasaló figyelemre méltó designt kapott. A csodálatos fekete szín mindenkinek megragadja a tekintetét.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár
Lapok szélessége 25 mm
Max. hőmérséklet 200 °C
Min. hőmérséklet 200 °C
Hőmérséklet fokok száma 1
Teljesítmény 38 W
Bemelegedési idő 30 s

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 1,8 m
Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  REMZV100
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  45617560100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15