Oldal frissítése

Remington NE3450 Nano Series

Nano Series
4,5 86 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Remington NE3450 Nano Series


Hygiena
 

Higiénikus trimmelő

Gyorsan és egyszerűen távolítja el a nem kívánt szőrszálakat nem csak az orrból, a fülből és a szemöldökből, de olyan kevésbé hozzáférhető helyekről is, mint például a szakáll vagy a tarkó. Ezzel az intelligens trimmelővel könnyebb lesz a reggeli készülődés és az önbizalmát is növelheti. Lítium akkumulátora garantálja a hatékony használatot és a hosszú élettartamot.


Tisztaság mindenek felett

Ami az orrát, fülét és az arc más érzékeny területeit illeti, a Remington megérti a tisztaság és a higiénia fontosságát. A trimmelő ezért egy intelligens, mosható fejjel lett ellátva, amely megkönnyíti a karbantartást és biztosítja a maximális higiéniát. A készülék tisztításához egyszerűen húzza ki a fejet és mossa meg teljes egészében. A penge felületét antimikrobiális technológiával kezelték, amely visszaszorítja a baktériumokat és megakadályozza terjedésüket, ezáltal is csökkentve a bőr irritációját.

Omyvatelnost
 

Pohodlnost
 

Kényelem az első helyen

Precíz, biztonságos és egyszerű vágást biztosít az arc legérzékenyebb területein, nemkívánatos karcolások nélkül. Ebben egy vertikális trimmer is segíti, amely megkönnyíti az orrhoz és a fülekhez való hozzáférést, valamint nagyobb pontosságot kínál a szakáll, a borosta vagy a szemöldök formázásakor. A modell úgynevezett "Comfort trim" technológiával is el lett látva, amely lehetővé teszi a biztonságos és egyszerű használatot.


 

Nedves és száraz vágáshoz

A Nano Hygienic Trimmer teljes körű élményt kínál. A modell, beleértve a csomagban lévő tartozékokat, a legszigorúbb követelményeknek is megfelel. Sőt, a két cserélhető fej mellett (egy könnyen tisztítható vertikális trimmer és egy állítható taréj) járnak hozzá függőleges kivágott bordák is.

Funkce

A termék jellemzői:

  • Antimikrobiális technológia higiénikus szőrtelenítéshez
  • 2 cserélhető fej:
    • Könnyen tisztítható föggőleges fej
    • Forgófej az orrhoz és a fülhöz
  • Comfort trim technológia - biztonságos és könnyen használható
  • Bordák a függőleges vágáshoz
  • Akár a zuhanyban is tárolhatja
  • 1 db AA elem (mellékelve)

A csomag tartalma:

  • Függőleges trimmelő a könnyebb tisztítás érdekében
  • Forgófej az orrhoz és a fülhöz egyaránt
Kód:  REMZCH02
Termékszám:  43171570100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15