Oldal frissítése

Remington MPT3800

4,6 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Remington MPT3800

Ez a részletgazdag Remington MPT3800 trimmelő lehetővé teszi, hogy hajad formára igazíthasd mindössze néhány perc alatt. Kompakt, toll alakú kialakításának és a beépített lámpának köszönhetően még a legrakoncátlanabb hajszálakkal is könnyen leszámolhatsz. A készülék dupla pengével van felszerelve, amely így könnyedén eltávolítja a szőrszálakat. Intim területeken is tökéletes szolgálatot tesz.

A szemöldökvágó két vágási hosszra állítható az azonnali, és professzionális eredmények elérése érdekében. A készülék továbbá használható a szemöldökök közötti vagy a vállakon kinövő kósza szőrszálak eltávolítására.

Műszaki adatok:
Gazdagrészletes trimmelés
Kétoldalas penge
Beépített lámpa
Unisex: férfiak és nők számára is
Kompakt, toll alakú
Védőburkolat
Szemöldökvágó 2 vágáshosszal
Akkumulátor (1x AAA elem, melyet a csomag tartalmaz)

Kód:  REMHSD04
Termékszám:  42049570400
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10