Oldal frissítése

Remington MB6550 szakáll-, és borosta formázó

3,8 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Remington MB6550 szakáll-, és borosta formázó


Arcszőrzet formázás könnyedén

A Remington MB6550 egy egyedülálló szakállvágó és szőrtelenítő készlet. A továbbfejlesztett titán bevonatú vágóélekkel megerőltetés nélkül tudja elérni a kívánt külalakot. A beépített vákuumos technológia hatékonyan elszívja a levágott szőrt, ezáltal tisztán tartja a mosdókagylót, és megelőzi a borosta beragadását a trimmerbe.


2 db vákuum megoldással ellátott fej

A széles trimmelőfej a vezetőfésűvel használva tökéletesen megfelel a az egyenletes, megformázott megjelenés eléréséhez szükséges hossz levágásához és vastagság szabályozásához. A formázó trimmer segítségével pontosan elvégezhető a kecskeszakáll és a bajusz területének kialakítása és formázása.


Állítható vezetőfésű

Az állítható vezetőfésűvel változatos hosszúságú és stílusú precíz szakállformákat nyírhat magának. A biztonságos utazáshoz igen hasznos, praktikus hordtáskát is tartalmaz a készlet, valamint 4 db fix vezetőfésűt is, 3, 6, 9 és 12 mm-es méretben.


Akár 60 perces üzemidejű akkumulátor

A szakállvágó egy lítium akkumulátorról működik, amely akár 60 perces üzemidőt is lehetővé tesz, és kevesebb, mint 5 órát igényel a feltöltéshez. Miután feltöltötte, gyakorlatilag bárhol használhatja, ha nincs a közelében tápegység. Ráadásul a kábel nélküli használat sokkal kényelmesebb.

 
Kód:  REMZVO03
Termékszám:  43166560110
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20