Oldal frissítése

Remington IPL8500 I-LIGHT

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Remington IPL8500 I-LIGHT

 
 
Remington IPL8500 I-LIGHT

Remington IPL8500 I-LIGHT IPL epilátor

 

Tartósan sima és szőrtelen bőrre vágysz, azonban nem szeretnél szenvedni a  fájdalmas szőrtelenítéstől? Ebben esetben a Remington IPL8500 I-LIGHT IPL szőrtelenítő készüléke ideális lesz számodra. A legújabb IPL technológiának köszönhetően örökre megszabadulhatsz a szőrszálaktól, ez a technológia ugyanis egyenesen a szőrtüszőket támadja. Három üzemmód áll rendelkezésedre - erőteljes, érzékeny és expressz, amelyeket mindig az aktuális igényeid szerint választhatsz ki. Mindezt pedig az otthonod kényelmében végezheted el.

Fő előnyök

Remington IPL8500 I-LIGHT

Intelligens bőrérzékelők

 

A Remington IPL8500 I-LIGHT IPL szőrtelenítő tökéletes választás a nemkívánatos szőrszálak eltávolításához. A markolatba integrált intelligens bőrérzékelő folyamatosan figyeli bőrtónusodat. Több, mint százszor végzi el a bőr érzékelését és analizálását és ehhez mérten optimálisan állítja be a készülék teljesítményét a biztonságos és eredményes szőrtelenítés érdekében.

Remington IPL8500 I-LIGHT

Intenzív pulzáló fény

 

A Remington IPL8500 I-LIGHT IPL szőrtelenítő fejlett PROPULSE technológiával büszkélkedhet, amely a fény energiájával precízen, a szőrtüszőket felmelegítve fejti ki hatását, és megbontja azok növekedési ciklusát. A fény energiáját ezután a melanin szívja magába, miközben megakadályozza a szőrszálak növekedését. Ezt követően a szőrszálak lassabban növekednek, bőröd pedig tovább őrzi meg simaságát.

Remington IPL8500 I-LIGHT

Két kiegészítő

 

A Remington IPL8500 I-LIGHT készülék rendkívül gyengéd a bőrrel. A három elérhető üzemmóddal, a testhez való tartozékkal és a precíz szűkítőfejjel nagyon könnyű a használata. Tökéletesen kezelheted az arcod, a bikinivonal területét vagy akár az egész testet is. A sima bőr elérése még soha nem volt ilyen könnyű.

Remington IPL8500 I-LIGHT

Expressz üzemmód a gyorsabb kezelés érdekében

 

A teljes test kezelése körülbelül 43 percet vesz igénybe. A Remington IPL8500 I-LIGHT készülék emellett expressz üzemmódot is kínál, amikor épp idő szűkében vagy. Ezzel az üzemmóddal 15 perc alatt kezelheted a teljes test felületét. A legjobb eredmény érdekében ajánljuk, hogy ismételd meg a kezelést többször az expressz üzemmód használatakor, hogy kifogástalanul sima bőrt érj el.

Remington IPL8500 I-LIGHT

Praktikus szőrtelenítő

 

A készülék ergonomikus kialakítású markolata kényelmesen illik a kezedbe, így valóban könnyű a használata. Nincs szükség az izzó cseréjére. A LED fény kijelzi a töltöttség állapotát és a 300 000 villanás állapotát is 3 másodpercenként.

A termék jellemzői

Remington IPL8500 I-LIGHT


IPL ProPulse technológia

Remington IPL8500 I-LIGHT


Klinikailag tesztelt

Remington IPL8500 I-LIGHT


Erőteljes

Remington IPL8500 I-LIGHT


Akár 300 000 villanás

Remington IPL8500 I-LIGHT


Két tartozékkal

Csomag tartalma

Remington IPL8500 I-LIGHT

Adapter és kábel

Tároló tok

Törölköző

Kézikönyv

5 év + 1 év garancia az online termékregisztráció esetén a vásárlástól számított 28 napon belül

Alza.cz Remington

5 + 1 év garancia

A Remington márka híres termékeinek minőségéről, így meghosszabbított, 5 éves termékgaranciát vállal. Emellett, hogyha regisztrálod a terméket a vásárlást követő 28 napon belül itt, plusz 1 év garanciát is kapsz!


Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Terület

Terület Arc, Láb, Intim részek, Hát, Test

Típus

Típus IPL

Típus

Típus Női

Tulajdonságok és funkciók

Funkciók Bőrtónus érzékelő
Feltétek száma 2
Fejek száma 1
Csomag tartalma Tok/tartó

Tulajdonságok

Üzemmódok száma 3

Tápellátás

Tápellátás Elektromos hálózat
Kód:  REMEP872
Kiterjesztett garancia: +36 hónap
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10