Oldal frissítése

Remington HC6550 E51 Vaccum Hair Clipper

4,6 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Remington HC6550 E51 Vaccum Hair Clipper


Tökéletesen egyenletes vágás

Élvezd ki a tökéletes és pontos borotválást,  amelyet a Remington HC6550 hajvágó által érhetsz el. A hosszú élettartamú titán bevonatú önélező pengék minden mozdulatnál meggyőző vágási teljesítményt nyújtanak. Ráadásul a készüléket egy kézzel is kényelmesen foghatod, még hosszabb borotválkozás alatt is.


9 vezetőfésű

Állítsd be a vágás hosszát, és érd el a kívánt külsőt a kilenc vezetőfésű nyújtotta választási lehetőséggel az 1,5-től 25 mm-ig terjedő tartományban. A vákuumos technológiának köszönhetően a vágás során eltávolított haj- és szőrszálakat beszívja a vákuumos kamrába, így a borotválkozás során nem keletkezik rendetlenség.


Feltölthető akkumulátor 60 perces üzemidővel

A hosszú, akár egy órás vezeték nélküli működésért a hajvágót lítiumos akkumulátor hajtja meg. Amint feltöltődött a hajvágó, gyakorlatilag bárhol használhatod, ahol nem érhető el a hálózati áramellátás. Az akkumulátor feltöltése nem egész 4 órát vesz igénybe.

Kód:  REMZVL12
Termékszám:  43185560110
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05