Oldal frissítése

Remington HC5700 E51 PrecisionCut Hair Clipper

4,5 4 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Remington HC5700 E51 PrecisionCut Hair Clipper


Szalon minőségű frizura

A precíz frizura elérése soha nem volt ilyen egyszerű. Elérheti a kívánt hosszúságot a precíz hajvágónak köszönhetően kényelmesen otthonában. Megőrizheti a jelenlegi megjelenését vagy kipróbálhat valami teljesen újat, hála ennek a készüléknek. A hajvágó nagyon könnyen karbantartható, egyszerűen leveheti a pengéket és vízzel lemoshatja.


Legfontosabb jellemzők

  • Tökéletesített geometria az erőteljes vágásért
  • Lítium akkumulátor - az optimális teljesítmény elérése érdekében, még alacsony töltöttségnél is
  • Akár 75 percig is bírja
  • Gyengéd a bőrhöz
  • Turbo Boost funkció
  • Kivehető és mosható pengék
  • USB töltés
  • LED töltésjelző

Tökéletes illeszkedés

Az eszköz oldalán található kapcsolónak köszönhetően könnyen testreszabhatja a vágás hosszát igényei szerint. Az AcuAngle pengék titán bevonattal tartósak és garantálják a rugalmas használatot. Ezen kívül a Turbo Boost funkció extra teljesítményt ad gombnyomásra.


Vezeték nélküli működés akkumulátorral

Pengéi a tökéletesített geometriának köszönhetően biztosítják a hatékonyabb és pontosabb működést. Biztosan értékelni fogja az alkalmazkodó SlideSelect fésűket automatikus zárral. A Lítium akkumulátor bizosítja a működést akár 75 percen keresztül és a LED töltésjelzővel nyomon követheti az akkumulátor töltöttségét.

Kód:  REMZT007
Termékszám:  43197560100 
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15