Oldal frissítése

Remington FC500 E51

4,4 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Remington FC500 E51


Tökéletes bőrtisztító

A Remington FC500 Face Remover segítségével azonnal, természetesen, gyönyörű bőrt kap mindössze 60 másodperc alatt. Ez a készlet alaposan megtisztítja és óvatosan eltávolítja a szennyeződéseket a pórusoktól. Az eredmény egészséges és szép bőr.


Főbb jellemzők  -Tisztító készlet Remington FC500

  • Tisztító készlet tökéletesen tiszta bőrre
  • 2 sebességgel
  • A beépített akkumulátor 30 percig tart ki
  • Vízálló test
  • Forgó és vibráló technológiák
  • Impulzusidőzítő
  • Ecset mikrobaellenes védelemmel

Távolítsuk el az összes szennyeződést

A forgó és vibráló ecset kettős hatásának köszönhetően eltávolítja a szennyeződéseket és a száraz bőrfelületet, ahová az ujjai általában nem érnek el. Hagyja, hogy ez a kompakt ecset elvégezze a munkáját, és egy pillanat alatt megújítsa a bőrét, és egészséges megjelenést biztosítson.


Alapos védelem baktériumok ellen

A 99,9% -os antimikrobiális védelemmel ellátott ecsetfej biztosítja, hogy a bőr tisztítása során minden baktérium megsemmisüljön. Élvezze az egészséges és tökéletesen tiszta bőrt piszok és baktériumok nélkül.


Vízálló test

Kényelmes használat csúszásmentes fogantyúval és 30 perces zuhanyállósággal. A kompakt méret megkönnyíti az utazótáskába való behelyezést, így bármikor használhatja a tisztító készletet, amikor el akar menni az edzőterembe.

 
Kód:  REMIN221
Termékszám:  47015560100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05