Oldal frissítése

Remington FC1500 E51

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Remington FC1500 E51


Tökéletes bőrtisztító

A Remington FC1500 termékével mindössze 60 másodpercen belül bármely férfi arcbőre energiával fog feltöltődni. A készlet regenerálja a fáradt bőrt és friss, egészséges megjelenést kölcsönöz az arcnak, függetlenül attól, hogy milyen kihívásokkal teli nap áll a férfi mögött.


Főbb jellemzők 

  • Tisztító készlet a tökéletesen tiszta bőrért
  • 2 sebességi fokozat
  • Beépített akkumulátor, akkumulátor élettartama 30 perc
  • Vízálló test
  • Forgó és rezgő technológia
  • Perc alapú időzítő jelzésekkel
  • Aktív szénkefe

Távolítsa el az összes szennyeződést az arcáról

Az aktív szénnel és vibrációs technológiával ellátott forgó kefe a mindennapos otthoni bőrtisztításra lett kifejlesztve. Hatékonyan eltávolítja a szennyeződéseket és egyéb káros anyagokat, valamint kitisztítja az eltömődött pórusokat, így az arca friss megjelenést kaphat.


Alapos előkészítés borotválkozás előtt

A Remington FC1500 tisztító készlet a bőrlágyítás és a szőrtüszők felpuhítása révén tökéletes borotválkozás előtti segítség. A nedves borotválkozásnál minimálisra csökkenti a bőrirritációt és segít megelőzni a szőrzet gyors visszanövését, szaporodását. Az intuitív impulzusidőzítő 3 × 20 másodperces időzített impulzusokat bocsájt ki, amelyek segítenek a tökéletes tisztaság elérésében minden kulcsfontosságú területen, úgy mint az arc és a homlok.


Vízálló test

Kicsi, kompakt testtel a készülék kényelmesen vezérelhető és könnyen tárolható. A beépített akkumulátor biztosítja a tisztító készlet erejét és megbízhatóságát. Vízálló testének köszönhetően a készüléket a zuhanyzóban is használhatja.

 
Kód:  REMIN220
Termékszám:  47014560100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05