Oldal frissítése

Remington FC1000 E51 Reveal arctisztító kefe

5 2 értékelés
Kiegészítők a termékhez

Remington FC1000 E51 Reveal arctisztító kefe

 

Készüljön fel arra, hogy a Remington arctisztító kefe használata mellet természetességtől ragyogó, illetve csodás, tiszta bőrével ki fog tűnni a tömegből. Ez az ügyes szépségápolási segédeszköz alapos arctisztító technológiát alkalmaz, mélytisztító funkciója alaposan megtisztítja a bőrt és gyengéden eltávolítja a pórusokban megtapadt szennyeződéseket. Nem csupán hatékonyan tisztítja a bőrt, hanem a bőrápoló termékek felszívódásának támogatásával biztosítja, hogy azok maximálisan kifejthessék hatásukat.

Legfontosabb jellemzők

  • Minden bőrtípusra megfelelő
  • Tízszer hatékonyabb, mint a kézi tisztítás
  • Vízálló
  • Kettős funkciójú forgó és vibráló technológia
  • 3 sebességfokozat
  • 1 feltöltés 30 használatot tesz lehetővé

Hatékony tisztítás

Karcsú kivitelezésének köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kézbe. A vezeték nélküli kialakítás biztosítja a könnyű kezelhetőséget. A kefés fej kettős funkciójú forgó és vibráló technológiával felszerelt. 

A készülék három darab kefés fejjel rendelkezik: a normál kefe a napi mélytisztításhoz ideális; a szenzitív kefe az érzékeny bőrtípus esetén ideális, és a napi gyengéd tisztítás elvégzésére szolgál. Végül a masszírozó tartozékkal végezhető el legjobban a mélytisztítás és a fakó, fáradt bőr revitalizálása. Ezen túlmenően a készülék egyperces időzítővel van ellátva, amely 20 másodpercenként finoman pulzálva figyelmeztet az arc egyik területéről a másikra történő áthelyezésre, a bőr mély és alapos megtisztítása céljából. Három sebességfokozattal rendelkezik a készülék, melyek közül a számunkra kedvező beállítást választhatjuk ki.

Egyszerű és kényelmes

A Remington REVEAL bőrápolása tízszer hatékonyabb, mint a kézi tisztítás. A készülék vízálló, így mosható és zuhany alatt is használható. A karbantartás is nagyon egyszerű és gyors. 

Kód:  REMPC001
Termékszám:  47003560100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10