Oldal frissítése

Remington D5805 Sapphire Luxe

21 890 Ft

Remington D5805 Sapphire Luxe

A tökéletes szalonban megszokott frizura a vágyad? A közismert Remington gyártó által gyártott hajszárító remek választás ehhez. Gyengéd és kíméletes hajápolását biztosít. Az alaposan kidolgozott hajszárító nagyszerű jellemzőkkel büszkélkedhet, többek között ionizálás, hideg levegő és hőmérséklet szabályozás. A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele 2200 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozattal rendelkezik. A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor gondoskodik arról, hogy a levegő egyenletesen kerüljön a tincsek közé. Olyan lesz, mintha hajad természetesen száradna meg, ezáltal segít megelőzni a haj göndörödést, és pont úgy néz ki majd a hajad, ahogy szeretnéd. A styling szűkítő ötletes kialakítása nagy sebességű légáramlást hoz létre, lehetővé téve, hogy szakaszosan formázd a frizurát, miközben a frizura többi részét érintetlenül hagyod.

Hajszárító Remington D5805 Sapphire Luxe ...
Hajszárító Remington D5805 Sapphire Luxe ...

A híres Remington D5805 Sapphire Luxe hajszárító legfontosabb előnyei

  • A neves Remington hajszárító gyönyörű hajat biztosít
  • Sima és puha hajat biztosít az ionizátornak köszönhetően
  • Rendkívüli erejű motor, amelynek a teljesítményfelvétele: 2200 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatsz, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • A frizura végleges rögzítéséhez hideg levegő áll rendelkezésre
  • A csomagban érkezik többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel hosszúsága: 1,8 m
  • A csomagban benne lesz többek között egy akasztó pánt
  • Színe: kék

Az ionok garantálják, hogy hajad sima, lágy esésű lesz

A híres Remington hajszárító nemcsak a kialakításával, hanem a hajadat gyengéden ápoló funkcióival is le fog nyűgözni A hajszárítás egy szükséges lépés a sima alap érdekében a későbbi hajformázáshoz. A közkedvelt Remington hajszárító az ionizátor funkcióval garantálja a puha, sima, lágy esésű hajat. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal működik amelyek hidratálják a hajat, és megakadályozzák, hogy sprőd és száraz legyen. Az ionoknak köszönhetően a haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. A frizura tökéletes állapotban tartására van egy gomb a hideg levegőre való átkapcsoláshoz, amely rögzíti a hajat. A csomagban a híres Remington hajszárítón kívül a következő tartozékok lesznek még akasztó pánt.

Hajszárító Remington D5805 Sapphire Luxe ...

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő, Hőmérséklet szabályozás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 200 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,8 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor
Tulajdonságok Kivehető hátsó rács, Akasztónyílás

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Kék

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  REMFV40
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5038061154740
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05