Oldal frissítése

Remington D5220 PRO-Air Turbo

4,8 95 értékelés
13 790 Ft

Remington D5220 PRO-Air Turbo

A Remington elsőosztályú PRO-Air Turbo hajszárítójával rendkívül gyorsan, hatékonyan és egészségesen formázhatod a hajad. Segítségével már pár perc alatt, otthonod melegében olyan frizurát varázsolhatsz, mintha most léptél volna ki a szalonból.

Remington hajformázó

A Remington professzionális hajformázóeszközeinek már stílusos színe és formája is magával ragad. A márka minden termékét úgy alakították ki, hogy gondoskodjon a luxusszintű stílingól és egyedi hajformázásról. Az eszközök kerámiaborítása fényt és egészséges külsőt biztosít hajadnak már néhány apró lépésben. Most tehát hibátlan frizurát készíthetsz, szalonminőségben, profik segítsége nélkül, mégpedig otthonod melegében!

Remington PRO-Air Turbo

A Remington PRO-Air Turbo hajszárító nem csak professzionális, magas, 2400 W-os teljesítményével ragad majd magával, hanem azzal is, hogy 3 hőfok és 2 sebesség közül választhatsz, és nem maradt ki a "turbo" funkció sem, ami az extragyors szárítást teszi lehetővé. A hideglevegős hajszárítás segítségével megbízhatóan fixálhatod frizurád, segítségével sima, puha eredményt érhetsz el.

A Remington PRO-Air Turbo iongenerátorral is rendelkezik, amelynek segítségével hatékonyan erősíti a hajszálakat és maximális csillogát biztosít, anélkül, hogy megtörne a haj. A hajszárítóhoz szűkítő is tartozik, amelynek köszönhetően gyorsan és egyszerűen alakíthatod ki a kívánt stílust. A természetes hullámoknak, göndör tincseknek a praktikus diffúzer kölcsönöz rugalmasságot és szép formát.

Termék jellemzők:

  • Nagyteljesítményű, hosszú élettartamú motor
  • Extragyors szárítás a gyors levegőáramlásnak köszönhetően (90 km/h)
  • Az iogenerátor tökéletes fényt biztosít anélkül, hogy törné a hajat vagy statikussá tenné
  • 3 hőfok és 2 légsebesség közül választhatsz, valamint a "turbo" funkciót
  • Hatékony hideghullám az elkészült frizura tökéletes rögzítéséhez
  • Keskeny fúvócső a tökéletes formázáshoz
  • Diffúzor a hullámos / göndör haj támogatására
  • Levehető, így könnyen tisztítható hátsó rács
  • Praktikus akasztófül
     



 

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 400 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Fekete
Kód:  REMVV008
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  45504560100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10