Oldal frissítése

Remington D3171GP Style Edition Gift Set

17 590 Ft

Remington D3171GP Style Edition Gift Set

Fontos, hogy hajkoronád mindig tökéletes legyen? A híres Remington gyártó által gyártott hajszárítóval mindez gyerekjáték lesz. Nélkülözhetetlen, mert segítségével gyengéden ápolhatod is a hajadat. Ez a nagyszerű hajszárító nélkülözhetetlen funkciókkal örvendeztet meg, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító a hosszú élettartamú motornak köszönhetően rendkívül megbízható, továbbá teljesítményfelvétele: 2200 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban található többek között egy diffúzor. A diffúzor segítségével mindent tincshez ugyanannyi levegő jut majd. Utánozza a természetes száradási folyamatot, ezáltal nem kell aggódnod a begöndörödés miatt, és nagyszerű frizurában gyönyörködhetsz majd.

Hajszárító Remington D3171GP Style Edition Gift Set ...
Hajszárító Remington D3171GP Style Edition Gift Set ...

A híres Remington D3171GP Style Edition Gift Set hajszárító fontosabb előnyei

  • A népszerű Remington hajszárító gondoskodik arról, hogy otthon, kényelmesen is olyan frizurád legyen, mintha fodrásztól jöttél volna
  • Az ionizátor gondoskodik arról, hogy hajad csodás legyen
  • A hajszárító motorja erős, teljesítményfelvétele pedig: 2200 W
  • 2 sebességfokozat áll a rendelkezésedre, és 3 hőmérsékletfokozat található rajta
  • Hideg levegőre is válthatsz a frizura tökéletes rögzítéséhez
  • A csomagban érkezik többek között egy diffúzor
  • Kábelhossz: 1,5 m
  • A csomagban található többek között egy tok és akasztó pánt
  • Színe: fekete

Ionok a göndörödésmentes fényességért

A neves Remington hajszárító ötvözi a vonzó megjelenést és a hajat ápoló funkciókat A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A közismert Remington hajszárító az ionizátornak köszönhetően a sima és puha haj kulcsa. Az ionizátoros hajszárító a negatív töltésű ionok elvén alapul amelyek hidratálják a hajadat, miközben gondoskodnak arról, hogy ne száradjanak ki és ne göndörödjenek a hajszálak. Az ionok segítségével puha, fényes és lágy esésű lesz a hajad. A hideg levegő gomb ideális a frizura végső rögzítéséhez, mivel nem nehezíti el és nem melegíti túl a hajat. A csomagban a közismert Remington hajszárítón kívül a következő tartozékok találhatók tok és akasztó pánt.

Hajszárító Remington D3171GP Style Edition Gift Set ...

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 200 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,5 m
Tartozékok Diffúzor
Tulajdonságok Kivehető hátsó rács, Akasztónyílás

Kiegészítők

Tartozékok Tok, Akasztó pánt

Szín

Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  REMfn63
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  45783560700
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10