Oldal frissítése

Remington D3080 E51 Pro Dry 2000 Dryer

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Remington D3080 E51 Pro Dry 2000 Dryer

A dús hajkorona minden nő álma. A Te hajad is a legjobbat érdemli, kényeztesd hát ionizációs technológiával, amit a Remington D3080 Pro Dry hajszárító kínál. A hajad így tökéletesen megszárad, és a negatív ionoknak köszönhetően megőrzi a természetes nedvességét, és védve marad a sérülésekkel szemben. A 2000 W-os teljesítményének köszönhetően a hajszárító gyorsan és hatékonyan megszárítja a hajat, így nem kell sok időt eltöltened a hajszárítással. A hagyományos forma, a modern dizájn és a csupán 470 grammos tömeg kombinációjával ez a készülék ideális a rendszeres használatra. 

A Remington D3080 Pro Dry hajszárító főbb jellemzői

  • Gyors száradás a nagy teljesítménynek köszönhetően
  • Ionizációs technológia az egészségesebb hajhoz
  • A Remington hajszárító 3 hőmérséklet- és sebességbeállítással rendelkezik
  • Hideg levegő funkció
  • A csomagolásban egy fúvócső is található

Válaszd ki a megfelelő hőmérsékletet

A Remington hajszárítóval könnyedén beállíthatod a megfelelő hőmérsékletet és a sebességet is, ami nem károsítja a hajat. Az integrált ionizáló biztosítja, hogy a hajad megőrizze egészséges fényét. A hideg levegő funkció segít megőrizni a frizurád tökéletes formáját. A levehető kerámia-ionos rács pedig megkönnyíti a hajszárító tisztítását. A használata után elég csak felakasztani az akasztófül segítségével a fogasra. A csomagolásban egy fúvócső is található az erős légáram létrehozására. 

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 000 W
Sebességfokozat 3
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 1,8 m
Tartozékok Koncentrátor

Szín

Szín Piros
Kód:  REMDE308
Termékszám:  45356560100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10