Oldal frissítése

Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit

4,5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Remington Ci97M1 Your Style Styler Kit

A modern Remington Your Style hajformázó készlet extra gyors, hatékony és egészséges hajformázást tesz lehetővé. Ezzel a nagyszerű segítőtárssal büszke lehetsz a professzionálisan elkészített és elbűvölő hajviseletedre, amelyet akár percek alatt elkészíthetsz otthon.

Your Style kollekció

Ez az egyedülálló, professzionális hajformázó eszközökből álló kollekció stílusos kialakítással rendelkezik, amelyet a lila, fekete és arany színek tesznek igazán különlegessé. E prémium készlet minden darabját arra tervezték, hogy gondoskodjon a hajad ragyogó és egyedi kinézetéről!
Romantikus vagy cuki fürtökre vágysz? Több elérhető tartozék közül választhatsz, így mindig az adott alkalomnak megfelelően készítheted el hajviseletedet. Mostantól otthonod kényelmében is elkészítheted a tökéletes frizurát, szalon minőségben, szakemberek segítsége nélkül.

Remington Your Style hajformázó szett

A Remington Your Style hajformázó szett nem csak stílusos kinézetével és nagy teljesítményével fogja elnyerni a tetszésedet, hanem a 3 különböző hőmérsékletbeállítással is, amelyek közül a hajad állapotának és típusának megfelelően választhatsz, illetve a 3 elérhető tartozékkal is. Egyszerűen válaszd ki a tartozékok egyikét, és készítsd el a frizurádat a saját stílusodnak megfelelően. A 38 mm-es fésűs fejjel sima, nagy volumenű hajviseletet, a 19 mm-es sütővassal aranyos és hullámos loknikat, a 13-25 mm-es kúpvassal pedig határozottan göndör fürtöket alkothatsz. Minden tartozék négyszeres védelemmel ellátott felülettel rendelkezik, a hajszálak védelmének érdekében. Ez magában foglalja az antisztatikus hatást, kerámiát, turmalint és az ionizációt.
A Remington Your Style hajformázó készlettel nem kell hosszú-hosszú ideig várnod, hogy az eszköz munkafelülete felmelegedjen. Már 30 másodperc elteltével készen áll a használatra, így minimalizálhatod a hajad elkészítésére szánt időt. A Remington a biztonságodra is gondolt - az automatikus biztonsági kikapcsolás és a hővédő kesztyű véd az esetleges szerencsétlenségektől a használat során.

A termék jellemzői:

  • Nagy teljesítményű hajsütővas
  • 3 cserélhető tartozék
  • 3 lehetséges hőmérsékletbeállítás, 220°C-ig
  • Gyors felmelegedés 30 másodpercen belül
  • Automatikus biztonsági kikapcsolás
  • Univerzális feszültség
  • Forgatható kábel

A csomag tartalma:
19 mm-es tartozék (természetes göndör loknikhoz)
13-25 mm-es tartozék (fix göndör fürtökhöz)
38 mm-es tartozék (térfogatnöveléshez és formázáshoz)
Tartó táska
Hőálló kesztyűk




Paraméterek

Típus

Típus Tripla
Kód:  REMKU012
Termékszám:  45512560100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05