Oldal frissítése

Remington BHT2000A Bodyguard

5 1 értékelés
19 990 Ft

Remington BHT2000A Bodyguard

A német Remington cég közé a termék szakemberek közé tartozik, akik jelentős mértékben járulnak hozzá az Ön testének természetes szépségéhez. Az erőteljes Remington BHT200A komplett megoldást kínál a férfiak testének gondozására. Hála az integrált, innovatív technológiájának, rendkívüli eredményeket ér el a testszőrzete nyírásával.
A tökéletesen éles, titán pengéivel eleve rugalmasan alkalmazkodik a haja nyírásához. Összesen öt vezetőfésűje van, amelyek lehetővé teszik a vágás hosszúságának beállítását 3-12 mm-es tartományban. A cserélhető vágófejekkel precízebb vágást és alakítást ér el. Az egyedülálló Nedves / Száraz rendszer lehetővé teszi, hogy válasszon a száraz és nedves vágás közül. Ez a modell nem vízálló, de vízzel minden gond nélkül mosható. A remek belső akkumulátora 40 perc használatra elegendő,majd éjszaka fel kell tölteni.
A legfontosabb előnyök:

  • Mosható
  • Éles, titán pengék
  • 5 vezetőfésű (3-12 mm)
  • 40 perc üzemidő akkumulátorról

Paraméterek

Rendeltetés

Felhasználási terület Testre
Felhasználás módja Általános használat

Tulajdonságok

Pengék anyaga Titán
Vágási beállítások száma 5
Működtetés Nyomógombokkal
Tartozék típusa Testre

Funkciók

Funkciók Vízálló

Működés és tápellátás

Üzemidő 40 perc
Feltöltési idő 960 perc
Tápellátás Akkumulátor
Elemek mellékelve Igen

Típus

Típus Férfi
Kód:  REMZT002
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  43051560111
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10