Oldal frissítése

Remington AS404 stílus és Curl Levegős hajformázó

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Remington AS404 stílus és Curl Levegős hajformázó

Forró levegő hajsütővas haj AS404 Remington segít kijavítani a hajad tökéletesen. Kulma stílus és Curl fel van szerelve egy 400W-os motor, így a haj gyorsan száradt. Ez átfolyik a csatornák a forró levegő és megteremti a szép és fényes haj. Ez alkalmas a mindennapi használatra, módosíthatja a hosszú és a rövid haj. S kulmou se pohodlně pracuje, disponuje otočným kabelem s délkou 1,8 m.

Beállítható 2 sebesség és 2 hőmérséklet. A csomag tartalma 2 db adapter, kis kerek kefe 19 mm, és alkalmas rövidebb haj - eléri vele a szép lüktet, nagyobb ecsettel 25 mm, és hozzon létre vele ultra mennyisége és lazább stílust fürtök.

méretek:
323 x 35 mm

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 400 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 2

Szín

Szín Fekete
Kód:  REMKF010
Termékszám:  45529560100
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10