Oldal frissítése

Remington AC9300 Shine Therapy PRO

16 390 Ft

Remington AC9300 Shine Therapy PRO

A tökéletes szalonban megszokott frizura a vágyad? A közismert Remington gyártó által készített hajszárító remek segítségedre lesz ebben. Kíméli a hajat és remek ápolást nyújt. Szuper hajszárító, amely remek funkciókkal büszkélkedhet, többek között ionizálás, hideg levegő és hőmérséklet szabályozás. A hajszárító hatékony motorral van felszerelve, amely hosszú élettartammal rendelkezik, és teljesítményfelvétele 2200 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 3 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomagban benne lesz többek között egy koncentrátor és diffúzor. A diffúzor egyenletesebb levegő-eloszlatást biztosít. A magától történő száradáshoz hasonlítható leginkább, ezáltal csökkenti a hajgöndörödést, és tökéletes eredményt érhetsz el. Erős légáramlást biztosít az átgondolt kialakítással büszkélkedő styling szűkítő, lehetővé téve, hogy szakaszosan formázd a frizurát, anélkül, hogy a kész részekbe belefújnál.

Hajszárító Remington AC9300 Shine Therapy PRO ...
Hajszárító Remington AC9300 Shine Therapy PRO ...

A neves Remington AC9300 Shine Therapy PRO hajszárító fontosabb tulajdonságai

  • A közismert Remington hajszárító segítségével hajad puha, lágy esésű és fényes lesz
  • Az ionizátor fokozza a haj simaságát és puhaságát
  • A hajszárító nagy teljesítményű motorjának teljesítményfelvétele: 2200 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 3 hőmérsékletfokozattal rendelkezik
  • Hideg levegő a végső fixáláshoz
  • A csomag részét képezi többek között egy koncentrátor és diffúzor
  • A kábel mérete: 3 m
  • A csomagban érkezik többek között egy akasztó pánt
  • Színe: türkizkék

Ionok a lágy esésű haj érdekében

A neves Remington hajszárító lenyűgöz vonzó kialakításával és a hajat ápoló funkciókkal A sima alap létrehozása a haj göndörítése vagy hajvasalása előtt a hajszárítással kezdődik. A közkedvelt Remington hajszárító az ionizátorral garantálja a sima és tökéletesen puha hajat. Az ionizátorral ellátott hajszárító működési elve a negatív töltésű ionok amelyek óvják a hajat a száradástól és a göndörödéstől, miközben hidratálják is egyben. A hajad kellemes tapintású, puha és szép lesz. A hideg levegő gomb lehetővé teszi, hogy tökéletes legyen a frizurád anélkül, hogy a hajad megsínylené, vagy túlmelegedne. A csomagban a közismert Remington hajszárítón kívül a következő tartozékok találhatók akasztó pánt.

Hajszárító Remington AC9300 Shine Therapy PRO ...

Paraméterek

Funkciók

Funkciók Ionizálás, Hideg levegő, Hőmérséklet szabályozás

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 2 200 W
Sebességfokozat 2
Hőmérséklet fokozat 3
Kábel hosszúsága 3 m
Tartozékok Koncentrátor, Diffúzor
Tulajdonságok Kivehető hátsó rács, Akasztónyílás

Kiegészítők

Tartozékok Akasztó pánt

Szín

Szín Türkizkék

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  REMFV75
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5038061105575
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15